Fairwayklippere

6000A PrecisionCut Fairwayklippere Field Photo

De NYE 6000A PrecisionCut Fairwayklippere.

Vi introducerer et udvalg af fairwayklippere med færre hestekræfter, som er skabt til fairways i en mere økonomisk udgave. Så rækker dit budget længere. Fås til foråret 2019.

E-Cut Hybrid og PrecisionCut Fairwayklippere

ModelHestekræfter*CylinderdiameterKlippebreddeCylindermotorTechControl skærm

41,6 (31 kW)

12,7 cm

254 cm

Elektrisk

Ja

41,6 (31 kW)

12,7 cm

203 cm

Elektrisk

Ja

41,6 hk (31 kW)

12,7 cm

254 cm

Hydraulisk

Ja

41,6 (31 kW)

17,8 cm

254 cm

Hydraulisk

Ja

55,1 hk (41,1 kW)

17,8 cm

254 cm

Hydraulisk

Ja

55,1 (41,1 kW)

17,8 cm

330,2 cm

Hydraulisk

Ja

Fremragende klippekvalitet

Oplev fordelen ved at have et justerbart hydraulisk nedadrettet tryk på klippeleddene. Det, kombineret med det forbedrede gaffelled, betyder, at klippeleddet er i perfekt kontakt med græsset. Og takket være TechControl skærmen kan du indstille klippehastigheden helt nøjagtigt.

Bedre kontrol

Password-beskyttet TechControl skærm gør det let og hurtigt at indstille eller ændre klippehastigheder, vendehastighed og transporthastighed. Det sikrer større ensartethed, når forskellige fører bruger maskinen. Og overblikket over maskinstatus er suverænt, da du straks kan se enhver driftsadvarsel og indstille serviceintervaller.

Lettere betjening

Det nye AutoPedal system er befriende let at bruge, og pedalerne kontrollerer endda også motoromdrejningerne. Det sparer brændstof og reducerer lydniveauet.

Hurtig og præcis fejlfinding

På TechControl skærmen ses både driftsadvarsler og elektriske fejlfindingssignaler, og du kan indstille serviceintervaller. Skærmen er stor og letaflæselig. Du kan vælge mellem 8 sprog for udlæsning af data.

Quick Adjust klippeled

Klippehøjden på alle model A fairway- og trimklippere kan indstilles let og hurtigt takket være det banebrydende Speed Link™ system, som gør det muligt at indstille klippehøjden på begge sider af klippeleddet på ingen tid.

Minimal vedligeholdelse

De hydrauliske indvendige vådskivebremser på vores nye A modeller har ingen bremseforbindelser og kræver ingen justering, hvilket reducerer den rutinemæssige vedligeholdelse.

Bestilling af reservedele

Beställning av reservdelar

Find reservedele i John Deere's reservedelskatalog. Se reservedelstegninger og priser.

Find din lokale forhandler

Find ud af hvilken maskine, der bedst matcher dit behov, hos din lokale forhandler.