Mennesker, der går blandt flere typer John Deere udstyr på en stor mark.

VI LØBER,
SÅ LIVET KAN SPRINGE FREMAD

Bedre end nogen anden

Vi driver forretning, der er afgørende for livet. Vi gør alt for de mennesker, der stoler på os og for planeten, der opretholder os, ved at skabe intelligente maskiner, der er forbundet med hinanden og gør det muligt for liv at springe fremad.


Vi bygger på mere end 180 års erfaring og enorme mængder af præcisionsdata for at kende dem og deres virksomheder bedre end nogen anden. Vores brugervenlige teknologi hjælper med at levere de resultater, de ser på marken, arbejdsstedet og statusopgørelsen. Vi sikrer uhindret adgang til dele, tjenester og ydeevneopgraderinger fra nyanskaffelser til byttehandler ved at yde support i verdensklasse gennem hele udstyrets livscyklus, hvor produktivitet og bæredygtighed altid prioriteres i overvejelserne.

Og vi glemmer aldrig, at vi er her for at hjælpe livet med at springe fremad.


Bæredygtighed

Vi arbejder på at skabe løsninger, der opretholder vores kunders og samfundets eksistensgrundlag i hele verden for de kommende generationer.

Bæredygtighedsmål.

Innovation & teknologi

Vi arbejder på at skabe nye måder at tænke på og udvikle nye arbejdsmetoder. Ikke for at forstyrre status quo, men for at udvikle kundeorienterede løsninger, der bærer deres job fremad på måder, der er lettere og mere rentable.

Besøg Innovation & teknologi

Fællesskab

Vores lidenskab er lige så vild, som den loyalitet, den skaber. Den slags respekt, skal man gøre sig fortjent til. Med vores stolthed over et veludført arbejde opnår vi stærk indvirkning i vores lokalsamfund og rundt om i verden.

Læs om medborgerskabets styrke på vores amerikanske hjemmeside

Ledelse

Store ledere skaber fantastiske virksomheder, og vores administrerende direktør, John May, deler sine forgængernes stærke styrende principper, der omfatter integritet, kvalitet, engagement og innovation.

Mød vores ledere

Deere & Company tilbyder en portefølje på mere end 25 mærker, der tilsammen udgør en komplet serie af innovative løsninger til vores kunder i en række produktionssystemer i hele deres maskines levetid. Her vises et udvalg af disse mærker.

Wirgen logo

Wirtgen

Wirtgen- koncernen består af Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann og Benninghoven og tilbyder kunderne mobile maskinløsninger til vejbygning og -renovering, anlæg til minedrift og forarbejdning af mineraler eller genbrugsmateriale samt til asfaltproduktion. De fem mærker dækker, når de bruges sammen, hele vejbygningscyklussen fra forarbejdning, blanding, belægning, komprimering og renovering.

Hagie logo

Hagie

Hagie-historien handler om innovation og indsigt. Ray Hagie var motiveret af at begrænse ineffektivitet og finde bedre måetoder, og det fik ham til at fokusere på løsninger til sprøjtning af afgrøder. I 1947 første hans passion for problemløsning til verdens første selvkørende sprøjte. Dette revolutionerende gennembrud medførte øget salg, fabriksudvidelser og et internationalt marked.  Hagie producerer stadig sprøjter med høj frigang og detasseler-maskiner.

PLA Logo

PLA

Grundlæggeren Juan Carlos Pla etablerede Argentinas første kornelevatorer ved afskibningshavne, før de fremstillede deres signaturprodukt, høj-chassis-sprøjten. I 1978 producerede PLA Latinamerikas første selvkørende sprøjte fulgt af det automatiske anhængersystem (1993) og verdens første selvstyrende prøjte (1999). PLA producerer plantemaskiner og sprøjter.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Virksomheden er grundlagt af Mazzotti-familien, og dens erfaring med fremstilling af selvkørende landbrugsudstyr strækker sig over næsten 75 år. Familien, som inderst inde er landmænd, opbyggede et ry som passionerede innovatorer og visionære, der stod for en kontinuerlig udvikling af løsninger på kundeproblemer og imødekommelse af efterspørgslen. Mazzotti fremstiller selvkørende sprøjter i Italien.

Monosem logo

Monosem

I mere end 75 år har Monosem leveret præcisionsvakuumplantemaskiner og kultivatorer af høj kvalitet til mere end 80 lande verden over. Siden 1945 har Monosems historie udgjort en perlerække af løbende produktinnovationer. Monosem, der længe har været betragtet som den førende virksomhed på det franske marked for præcisionsplantemaskiner, har udbredt deres produkter globalt, og i dag eksporteres omkring 70 procent af deres produktion.  Afdelingen i Kansas City fokuserer på det nordamerikanske marked for specialafgrøder.

A&I Products Logo

A&I Products

Siden 1980, er A&I Products blevet en førende producent og engrosforhandler af eftermarkedsreservedele til markedet for landbrugs-, have- og industriudstyr. Med udgangspunkt i en lille maskinforretning og reparationsfacilitet, gik A&I Products over til at fremstille nye dele som erstatning for de dele, der almindeligvis viste sig have behov for reparation. Nu tilbyder A&I Products mere end 160.000 forskellige reservedelnumre på tværs af en lang række anvendelsesformål.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Blue River Technology bygger på et enkelt koncept – at maksimere, mens man minimerer. Blue River Technology kombinerer de nyeste innovationer og teknologier med det mål at forbedre landbrugsproduktionen og samtidig reducere indvirkningen på planeten. Blå River udviklede den See & Spray Select-teknologi, der findes på John Deere 400- og 600-serie sprøjter. See & Spray kombinerer computervisning, maskinindlæring og robotteknologi for at spare kunderne tid og penge, samtidig med at rentabiliteten øges på en bæredygtig måde.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Harvest Profit, som blev oprettet i 2015, består af et team, der bor og arbejder i hjertet af landbrugslandet North Dakotas. Virksomhedens mission er at give landbruget større synlighed på det finansielle område. Harvest Profit har etableret et sæt softwareværktøjer, der fokuserer på at gøre det lettere for landmændene at spore bedriftsomkostninger, overskud, kornets markedsposition samt lagerbeholdning. Det er blevet kaldt “software til erfarne landmænd”, – dem, der behandler deres landbrug som en virksomhed hele året rundt. 

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

Bear  Flag  Robotics mission er at øge den globale fødevareproduktion, samtidig med at den reducerer omkostningerne til at dyrke fødevarer gennem maskinautomatisering. Virksomheden laver selvkørende teknologi til landbrugstraktorer, hvilket øger sikkerhed, pålidelighed og rentabilitet på bedrifterne. Bear  Flag Robotics blev startet i 2017 i Silicon Valley af medstifterne Aubrey Donnellan og Igino Cafiero. Donnellan og Cafieros forhold til John Deere begyndte med John Deere Deere Collaborator-programmet i 2019 og overtagelsen blev annonceret i 2021.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

Siden 2014 har Kreisel været en førende innovator med fokus på udvikling af dykkølede elektriske batterimoduler og -pakker. Virksomheden har en differentieret batteriteknologi og batteribaseret opladningsinfrastruktur, der tilbyder og i øjeblikket betjener en global kundekreds på tværs af flere slutmarkeder, herunder erhvervskøretøjer, terrængående køretøjer, marine køretøjer, e-motorsport og andre højtydende enheder. Virksomheden blev grundlagt af brødrene Johann, Markus og Philipp Kreisel og har hovedsæde i Rainbach im MüHallkreis, Østrig.