Mennesker, der går blandt flere typer John Deere udstyr på en stor mark.

VI LØBER,
SÅ LIVET KAN SPRINGE FREMAD

Bedre end nogen anden

Vi driver forretning, der er afgørende for livet. Vi gør alt for de mennesker, der stoler på os og for planeten, der opretholder os, ved at skabe intelligente maskiner, der er forbundet med hinanden og gør det muligt for liv at springe fremad.

Om vores højere formål


John Deeres kunder er i centrum for alt, hvad vi laver.

Vi bygger på mere end 180 års erfaring og enorme mængder af præcisionsdata for at kende dem og deres virksomheder bedre end nogen anden. Vores brugervenlige teknologi hjælper med at levere de resultater, de ser på marken, arbejdsstedet og statusopgørelsen. Vi sikrer uhindret adgang til dele, tjenester og ydeevneopgraderinger fra nyanskaffelser til byttehandler ved at yde support i verdensklasse gennem hele udstyrets livscyklus, hvor produktivitet og bæredygtighed altid prioriteres i overvejelserne.

Og vi glemmer aldrig, at vi er her for at hjælpe livet med at springe fremad.


Bæredygtighed

Vi arbejder på at skabe løsninger, der opretholder vores kunders og samfundets eksistensgrundlag i hele verden for de kommende generationer.

Bæredygtighedsmål.
Læs bæredygtighedsrapporten fra 2020 på vores amerikanske hjemmeside

Innovation & teknologi

Vi arbejder på at skabe nye måder at tænke på og udvikle nye arbejdsmetoder. Ikke for at forstyrre status quo, men for at udvikle kundeorienterede løsninger, der bærer deres job fremad på måder, der er lettere og mere rentable.

Besøg Innovation & teknologi

Fællesskab

Vores lidenskab er lige så vild, som den loyalitet, den skaber. Den slags respekt, skal man gøre sig fortjent til. Med vores stolthed over et veludført arbejde opnår vi stærk indvirkning i vores lokalsamfund og rundt om i verden.

Læs om medborgerskabets styrke på vores amerikanske hjemmeside

Ledelse

Store ledere skaber fantastiske virksomheder, og vores administrerende direktør, John May, deler sine forgængernes stærke styrende principper, der omfatter integritet, kvalitet, engagement og innovation.

Mød vores ledere