Golfbaneudstyr og sportsplæneudstyr

Hjemme hvor du er det

Når du arbejder, der hvor andre spiller, skal du have en plæneudstyrspartner, du kan stole på til at holde greenen eller sportsbanen i perfekt stand. For alt dit udstyr til golfbaner og sportsplæner, kan du stole på at John Deere er der for dig med maskiner i topkvalitet, fremtidsorienteret teknologi, og driftssikker support.

Maskiner til pleje af golfbaner

Maskiner til pleje af golfbaner

Kvaliteten af jeres green er noget af det første, som folk lægger mærke til. Vores maskiner for golfbaner leverer en præceis skæring og blid pleje der imponerer både spillere og personale. Det er derfor verdens mest respekterede golfbane valgte John Deere mærket og stoler på kvaliteten af vores maskiner.

Plæneklippere til sportsbaner

Plæneklippere til sportsbaner

Vi har udstyr til plæner for enhver anvendelse. John Deere tilbyder green keepers et imponerende udvalg af sportsplæneudstyr for præcis klipning, rivning, sprøjtning og tung transport.

Precision Turf Technology

PRÆCIS TEKNOLOGI TIL TURF MASKINER

Åben for fremskridt: Verdenen inden for plæne- og jordbundspleje ændrer sig hurtigt. Miljøhensyn og driftseffektivitet er nøgleaspekter. John Deere præcisionsteknologi til plæner hjælper dig med at drive en profitabel og bæredygtig forretning.

Trin for trin

Lær hvordan det gøres

Kig bag scenen på Turf Care Factory i North Carolina, hvor vi fuldstænding genopfundet samlebåndet for at forbedre processer og kvalitetsstyring til de højeste standarder nogensinde.

Find din nærmeste forhandler

Find din nærmeste forhandler

Find din John Deere-forhandler