Selvkørende finsnittere – bygget til at snitte

8000-serie finsnittere

8000-serie finsnittere

Vi bygger 8000 serien til det, der betyder mest: at gøre det muligt mere effektivt at producere mere ensilage af høj kvalitet. Oplev pålideligt overlegen snitteydelse til de lavest mulige driftsomkostninger.

9000-serie finsnittere

9000-serie finsnittere

Med afgrødeanalyse og dokumentationskapaciteter i topklasse, uforlignelig foderkvalitet med en usædvanlig robust kerneprocessor og fremragende motorer, er 9000-seriens selvkørende finsnittere klar til at føre tingene til næste niveau.

Der venter store rabatter

I en begrænset periode har vi samlet tre specielle modeller med betydelige besparelser for dig på op til 150.000,- kr. Kig på dem og find den, der passer til dig.

9500 Pro: total effektivitet uden Adblue®

9500 Pro: total effektivitet uden Adblue®

Øg din produktivitet og effektivitet med vores topfinsnitter. Denne i-klare og styringsklare kraftstation er allerede konfigureret til de nyeste G5-universalskærme. Den er udstyret med effektiv automatisering såsom Pro-Touch og vores Premium LED-lygtepakke. DuraLine Premium-sliddele og skærebordsdrev til stor belastning giver problemfri høst med høj tilgængelighed.

8600 Pro: DLG-testet ydeevne

8600 Pro: DLG-testet ydeevne

Denne 8600-model er testet med et gennemløb på 239 ton/t og leverer en fantastisk ydeevne med en besparelse på 0,47 l/t. Den er i-klar og styringsklar og fungerer med de nyeste G5-universalskærme. Den er udstyret med effektiv automatisering
såsom Pro-Touch og vores Premium LED-lygtepakke. DuraLine Premium-sliddele og heavy-duty skærebordsdre giver problemfri høst med høj tilgængelighed.

8500 Pro: skru op for dine forventninger

8500 Pro: skru op for dine forventninger

Få effektiv afgrødehåndtering og fremdrift til alle afgrøder og forhold. 8500 tilbyder effektiv automatisering såsom Pro-Touch og er udstyret med vores Premium-LED-lygtepakke. Den er i-klar og styringsklar og allerede konfigureret til de nyeste G5-universalskærme. Stendetektor, DuraLine Premium-sliddele og skærebordsdrev til stor belastning giver problemfri høst med høj tilgængelighed.

8200 Pro: ny motor, mere styrke

8200 Pro: ny motor, mere styrke

8200-modellen har nu med mere effekt og samme enestående fremdrifts- og afgrødeeffektivitet også automatisk skærebordskobling. Det hele er indstillet til den nyeste John Deere G5-universalskærm og har vores Premium LED-lygtepakke. DuraLine Premium-sliddele og stendetektor sikrer problemfri høst med høj tilgængelighed, mens funktioner som ProTouch giver effektiv automatisering.

Skæreborde til majs

Skæreborde til majs

300plus og 400plus majsskæreborde er kendt over hele verden for høj kapacitet, pålidelighed og lav vedligeholdelse.

Skæreborde til helsæd

Skæreborde til helsæd

Høst af helsæd til ensilage bliver ikke bedre end med ProfiCut skæreborde fra Zürn.

Splinterny 8000 serie

Tre nye modeller: Tag et kig på vores nye 8100, 8200 og 8300 finsnittere – nu med endnu flere hestekræfter, en designopdatering, der bringer dem tættere på 9000-seriens stil, og en opgraderet, højtydende John Deere Premium kerneknuser.

Græs: Intet ligger tilbage

Ud over vores førsteklasses 6X9-pickupper tilbyder vi nu også de nye R-serie pickupper – udviklet af Kemper udelukkende til John Deere. Med en snegl på 80 cm i diameter, større indføringsvindinger på 20 cm og 6 tandbomme med 6,5 mm tænder er pickupperne i den nye R-serie designet til kraftfuld græsopsamling. For at sikre, at man kan nyde godt af fuld ydelse i de kommende sæsoner, har 30R også et kædeløst drev og kraftige sliddele, der reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Manure-sensing-besparelseskalkulator

Manure-sensing-besparelseskalkulator

Beregn dit totale udbytte med nogle få klik.

Få mere at vide
John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations CenterTM registrerer øjeblikkeligt vigtige, operationelle data, for at booste transparens og øge produktiviteten for din virksomhed.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Få information om analyser af grøntfoder og gylle i realtid, og foretag justeringer i marken baseret på øjeblikkelige, meget nøjagtige data, som er indsamlet ved hjælp af NIR-følerteknologi under arbejdet.

Reservedelskatalog

Reservedelskatalog

Alle mærker, alle modeller, alle år. Alle de dele, du skal bruge fra din John Deere-forhandler. Alt til kvægbrug, skovbrug, have og værksted. Gå på opdagelse i vores store portefølje.