Ballepressere

Ballepressere

 

Find den ballepresser, der er bedst til dig

Pressere med variabelt kammer

FLEKSIBILITET I HØJSÆDET

Uanset om du har en maskinstation med en række forskellige kunder, eller din egen bedrift er af en størrelse og et omfang, så du har brug for fleksibilitet, så har vi udviklet den helt rigtige ballepresser til dig. Uanset om du producerer hø, halm eller ensilage – meget af det ene eller lidt af hvert - finder du den bedste løsning her. Presserne i G, M og R serien er netop de fleksible rundballepressere, du har brug for.

Pressere med fast kammer

SKABT AF DEM, SOM ARBEJDER I MARKEN

John Deere rundballepressere med fast kammer er produktet af den viden, som vi har indsamlet fra alle sider. Under udviklingen af disse maskiner har vi ladet os lede af meninger og idéer fra utallige landmænd, maskinstationer og forhandlere over hele kontinentet.

Storballepressere

FANTASTISKE BALLER MED EN FANTASTISK BALLEPRESSER

Du kan regne med os. I sidste ende er det kvaliteten af ballerne, vores maskine leverer, der afgør din succes. De skal være stenhårde, super tætte og udgøre perfekt formede blokke af koncentreret energi. Og det er præcis, hvad vores storballepresser leverer, dag efter dag, sæson efter sæson. Det kan du regne med – hver gang du starter en af vores pressere.

Wrappressere

ALT WRAPPET IND

Se vores store udvalg af wrappressere: ballepresserne med variabelt kammer C451R/C461R kombinerer V451R/V461R presserne med John Deere Table Transport System for at skabe den ultimative ballepresser. Og fastkammerpresseren C441R gør det samme baseret på F441R presseren. Alle kommer i et kort og kompakt format med praktisk og moderne styling.

Småballepressere

Forestil dig den ideelle balle: Den er nem at håndtere, stakke og transportere, og den holder på formen hele vejen frem til fodring. Det er, hvad John Deere småballepressere kan give dig gennem hele sæsonen.