Hvem er vi?

Hvem er vi?

Vores mål er helt enkelt

Drevet som John Deere Financial siden 1958, vi er et datterselskab fuldt ud ejet af John Deere, og en af verdens største udbydere af finansieringstjenester til kunder inden for landbrug, byggeri, skovbrug, mark- og brugsudstyr.

Vi er altid gået op i at vide, præcis hvad du gør, og hvordan du gør det – dine markeder, dine maskiner, dine udfordringer. Det er grunden til at vi kan tilbyde dig hurtig og nem finansiering - konkurrencedygtige priser med fleksible betalingsordninger, der passer til din virksomheds sæsoner.

Vi selvstændiggør dig og sætter dig i stand til at indkøbe de maskiner, du har brug for, så din virksomhed kan udvikle sig.

Samarbejdspartner med verdenserfaring

Alt vor viden og alle vores ressourcer verden over bruges til at tilbyde dig lokal og skræddersyet finansiering, der giver dig konkurrencemæssige fordele.

Ansatte

2300 ansatte

Lande

52 lande

Konti

1,7 millioner konti

Find din finansieringsløsning:

Afbetaling

Afbetaling

Afbetaling er en meget enkel finansieringsform, hvor du kommer til at eje den maskine, du betaler af på.

Finansiel leasing

Finansiel leasing

Hvis du ikke ønsker at eje, men alligevel gerne vil drage nytte af nogle af de mange fordele, der er ved afbetaling, er finansiel leasing noget for dig.

Operationel leasing og lejeaftale

Operationel leasing og lejeaftale

To attraktive muligheder, der giver dig omkostningseffektive måder at finansiere din brug af maskinen på i et nærmere angivet tidsrum, uden at eje den.