StarFire 6000 antenne AMS (Agricultural Management Solutions)

  • SF1, GLONASS og Terrain Compensation Module (TCM) i basisudgaven
  • Triple StarFire Accuracy
  • Ni måneders gentagelsespræcision inden for sæsonen
  • RTK Extend – 14 dage
Udskriv

Få styr på din bedrift

Adgangen til John Deere’s præcisionsløsninger til landbrug begynder med den nye StarFire 6000 antenne. Den har et nyt dynamisk design, tyveribeskyttelse, bedre funktionsdygtighed og ikke mindst et udvidet signalområde. Dette giver dig mulighed for at blive hurtigere klar til arbejdet i marken, giver dig større præcision og endnu bedre signalstabilitet.  

StarFire 6000 antennen modtager op til tre korrektionssignalsatellitter parallelt – og har dermed det bedste korrektionssignal og den bedste signaldækning, der er tre gange bedre i forhold til tidligere generationer af antenner. Den vælger altid aktivt det bedste signal, og hvis forholdene ændrer sig, kan den skifte 80 % hurtigere til den bedste geostationære satellit.

STEDFORTRÆDER ALT TEKST

Gentagelsespræcision “inden for sæsonen”.

Styrelinjeskift hører fortiden til. SF3 giver også 9 måneders gentagelsespræcision inden for sæsonen. Så du kan bruge de samme styrelinjer til flere gennemkørsler hele vejen gennem vækstsæsonen, hvilket giver mulighed for nøjagtig placering af såsæd og næringsstoffer uden skiftende linjer eller omlægning af skel.

STEDFORTRÆDER ALT TEKST

Forbedret SF1-signal

Det bedste signal på starterniveau er nu endnu bedre. Du får fordel af en +/- 15 cm præcision fra spor til spor, tidligere +/- 23 cm. Uden ekstra omkostninger og med GLONASS inkluderet.

STEDFORTRÆDER ALT TEKST

Et helt andet niveau: SF3-signal

Det helt nye SF3-signal giver forbløffende +/- 3 cm præcision fra spor til spor og gentagelsespræcision inden for sæsonen i op til 9 måneder. Indlæsningstiden er op til 4 gange hurtigere end med SF2. Så kan du bruge mere tid på at arbejde i marken i stedet for at vente på forageren eller gå på kompromis med arbejdet.