Affiliated Software CompaniesPræcisions-landbrugsteknologi

  • Du kan samarbejde med udvalgte partnere
  • Du kan tilpasse din Operations Center konto med de værktøjer, du foretrækker

Opret forbindelse til mulighederne

Har du brug for at administrere data fra mange forskellige kilder? John Deere Operations Center  tilbyder brugerfladerne til at opkoble til alle softwareløsninger fra tredjeparts software- eller serviceudbydere. Det giver dig mulighed for at tilpasse din personlige kOperations Center konto med de værktøjer, du har brug for, og problemfrit at udveksle data mellem systemerne.

For eksempel:

  • Du kan se et billede, der er taget af din drone i Field Analyzer og sammenligne det med andre kort over samme mark, som du har gemt.
  • Du kan modtage en markplan fra din landbrugskonsulent direkte ind på kontoen og sende den trådløst til den respektive maskine på marken.
  • Du kan synkronisere dine landbrugsdata med dit foretrukne lokale informationssystem for optimal styring.

Præcisionslogoer

Tredjepartsbrugerflader

Vores kontrolcenterplatform er udviklet med henblik på at du skal kunne oprette forbindelse til de eksterne værktøjer og tjenester, som du har brug for til din forretning. En voksende antal tredjepartsvirksomheder som f.eks. Agricon, Pessl, Claas, Farmfacts og Airbus har allerede etableret brugerflader så der er adgang til deres tjenester fra kontrolcentret.

Der kommer stadig mere og i mellemtiden er alle velkomne til at oprette forbindelse ved hjælp af vores åbne udviklermiljø på developer.deere.com.