SupportopkoblingAMS (Agricultural Management Solutions)

  • Ultimativ driftstid
  • Bedre ydeevne
  • Reducér omkostningerne
  • Fokusér på kompetencerne
Udskriv

Opkobling med andre systemer

Start hver dag med den gode fornemmelse, at der bliver taget vare på dig og dine maskiner af kvalificerede eksperter med mange års erfaring. De bruger avancerede og ofte unikke værktøjer til at levere uovertruffen opbakning. De hjælper dig med at optimere maskinens ydeevne og maksimere maskinens driftstid. De fleste af vores maskiner er udstyret med 5 års opkobling fra fabrikken, inklusive de værktøjer, der beskrives nedenfor, vel og mærke uden ekstra omkostninger. Du skal bare give dit samtykke. Ideelt set bør du opkobles til en FarmSight serviceaftale hos din forhandler.

Remote Display Access

Med Remote Display Access kan din forhandlers ekspert kobles på din skærm i førerkabinen og assistere med opsætning, optimering af ydeevne eller fejlsøgning af maskinen, selv ISOBUS-redskaber. Der er ingen grund til at vente på en aftale ude i marken, i stedet får du direkte hjælp, uden der løber ekstra omkostninger til kørsel på.

Service Advisor Remote

Med Service Advisor Remote kan din forhandler verificere og sikre installation af de sidste nye softwareopdateringer, aflæse fejlkoder på anmodning eller udføre forskellige registreringer for at understøtte indledende fejldiagnoser meget hurtigere og mere omkostningseffektivt end ved besøg i marken.

Expert Alerts

Expert Alerts, vores sidste nye systemfornyelse, er baseret på softwarealgoritmer, der kan forudsige visse kommende problemer, før de får en negativ effekt eller forårsager skader. Når oplysninger om fejl og eventuel reparation genereres automatisk, kan forhandlerens serviceteknikere reagere hurtigere, og dermed kan nedetid reduceres væsenligt.