Managing Access RightsPræcisions-landbrugsteknologi

  • Aktivering af dataudveksling
  • Aktivering af ekstern support
  • Samtykke til FarmSight serviceydelser af høj værdi

Administration af adgangsrettigheder

De fleste af de eksterne og on-site serviceydelser, der er beskrevet i denne brochure er baseret på data, som er indsamlet fra dine maskiner. Vi tager databeskyttelse alvorligt. Med de tre trin herunder kan du kontrollere præcis, hvem der kan se dine data.

Aktivering af dataudveksling

Når du underskriver en JDLink-aftale erklærer du dig enig i, at data fra din maskine udveksles med John Deere skyen. På det tidspunkt kan du ændre, hvem der har adgang til disse data i en af dine online applikationer, såsom kontrolcentret eller appen Operations Center Mobile.

Aktivering af ekstern support

Team Manager værktøjet i Operations Center giver dig mulighed for at definere, hvem der har adgang til de trådløst overførte data. Det kan være forskellige brugere i din egen organisation eller eksterne partnere som din John Deere forhandler. Bemærk, at din forhandler kan se dine maskindata, medmindre du annullerer adgangen til det: Deling af dine data er dog en fordel for dig, da vedkommende vil kunne koble op til din maskine og hjælpe dig med hurtigt at løse eventuelle problemer.

Samtykke til FarmSight serviceydelser af høj værdi

Konkrete servicefunktioner som Expert Alerts, brændstofgaranti, vedligeholdelsesmeddelelser og datarelaterede maskinforbedringer kan sørge for, at John Deere eller din forhandler underrettes, så de kan kontakte dig og yde præstationsoptimerende tjenester. Dit samtykke på MyJohnDeere.com.