I professionelle hænder

In Skilled Hands

 

Hold maskinen kørende: Book et GRATIS TJEK nu

Er din John Deere 30-serie traktor eller W/T-serie mejetærsker mere end otte år gammel, har den måske brug for en kærlig hånd. Lad vores specialister vurdere din maskine og give dig en oversigt over tilstanden - Det koster dig intet, og så kommer vi endda til dig.

 

Indtast dit postnummer nedenunder og spørg din lokale forhandler:

Vælg din nærmeste forhandler

Forbered dig

Forbered dig

Spar tid, og start op med den gratis tjekliste før din tekniker kommer. 

Alle reservedele. Hvilket som helst budget. Alt understøttet af reservedele og arbejdsgaranti2

Ud fra resultatet af dit GRATIS TJEK, vil vores tekniker anbefale forebyggende vedligeholdelse eller reperationer, og anbefale dig de nødvendige reservedele.
Alt med garanti - forudsat at det er monteret af din John Deere forhandler. Vælg mellem originale eller Reman dele til konkurrencedygtige priser, eller alternative reservedele. 

Originale reservedele

Originale reservedele

John Deeres originale reservedele er produceret specifikt til John Deere, og overholder John Deeres strenge kvalitets- og holdbarhedstests.  

Reman reservedele

Reman reservedele

Reman er brugte originale dele der er afmonteret , og som har fået udskiftet slidte eller ødelagte dele med nye originale reservedele. Herefter er de blevet testet i forhold til oprindelige orginale specifikationskrav.

Alternative reservedele

Alternative reservedele

Alternative reservedele er konkurrerende reservedele til ældre John Deere maskiner. De er redesignet ud fra et andet specifikationsniveau og autoriseret til at passe til John Deere maskiner.

In Skilled Hands

 

1 Fås til John Deere 30-serie traktorer og alle W/T-serie mejetærskere - MY 2008-2013, kun hos deltagende forhandlere.
2 Hvis monteret af en John Deere forhandler - Garantiens varighed afhænger af reklamationsreglerne for det pågældende land.