Operations Center

Spar tid

Administrer maskiner

Smartere beslutninger

Del intelligens

Servicer kunder

NYT – AutoPath automatiske føringslinjer

NYT – AutoPath automatiske føringslinjer

Unik for landbruget opretter AutoPath automatisk føringslinjer for hele marken fra aktuelt plantede rækker, og eliminerer afgrødeskader.

NYT – 1- Klik arbejdsplanlægger

NYT – 1- Klik arbejdsplanlægger

Reducer opsætningstider på marken med op til 90 %!  AutoSetup er et nemt værktøj der hjælper dig til at planlægge alle dine vigtigste arbejder: pløjning, såning, sprøjtning, gødning og høst.

Digital Fieldbook

Digital Fieldbook

Nu kan du tilføje alle dine afsluttede jobs direkte i vores app, hvor de gemmes sikkert på et sted og med nem adgang for enhver enhed på ethvert tidspunkt.

ISOXML Import

ISOXML Import

Direkte import af dokumentationsdata fra Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI eller Kverneland terminaler og bekvem visning af det hele på et samlet sted.

Multi-make dataoverførsel

Multi-make dataoverførsel

Takket være DataConnect standarden kan du nu se realtidsdata for Claas maskiner i John Deere Operations Center.

Spar tid

Planlæg dit arbejde på forhånd og send jobinformation direkte til de individuelle maskiner. Ingen forsinkelser ved opsættelse i marken og ingen fejl grundet misforståelser eller manglende information.

Save Time

 

Få mere at vide

MereMindre

Digital Fieldbook. Nu kan du tilføje alle dine afsluttede jobs direkte i vores app

DIN EGEN DIGITAL FIELDBOOK

Nu kan du sige farvel til kuglepen og papir og gemme alle dine landbrugsdata sikkert i Operations Center. Tilføj blot afsluttet arbejde direkte i Operations Center for at oprette din egen digitale fieldbook, med adgang fra enhver enhed - smartphone, tablet eller desktop - uanset hvor du er. Og endnu mere, du kan se data for hver sæson for nem sammenligning og spore ydelsen for hele din drift.

 

 

Registrer alt

Fieldbook lagrer information om fører, maskine, mark, kunde, afgrødevariant. Kemikalier, redskab samt dato og klokkeslæt...og meget mere.

 

Gør din visning personlig

Se data for hver sæson på en liste og brug filtre for gård, mark, produkt og variant, vælg det bedste layout for dig.

 

Del data nemt

Del data i andre filformater - Shapefile, PDF eller XLSX - så partnere kan hjælpe dig med analysering.

 

Gå aldrig glip af noget

Find filer på sekunder takket være det nemme søgeværktøj.

 

Analyser ydelse

Sammenlign maskinydelse og analyser markdata over sæsoner for bedre langsigtede agronomiske beslutninger.

AutoSetup arbejdsplanlægningsværktøj

REDUCER OPSÆTNINGSTIDER FOR ARBEJDE

 

AutoSetup er en ny cloudbaseret arbejdsplanlægning der kan reducere opsætningstider på marken med op til 90 %.

Adgang enten via John Deere Operations Center mobile app eller internet portal, denne let anvendte arbejdsplanlægger lader ledere opsætte jobs på forhånd og sende dem trådløst til enhver JDLink tilsluttet maskine.  Alt hvad operatøren skal gøre, er at bekræfte når han ankommer på marken og kan starte arbejdet med det samme. Ingen fejl. Ingen forsinkelser.

 

ISOBUS kompatibel

Konfiguration af visse komplekse plantemaskiner kræver op til 60 klik på skærmen og tager betydelig tid for operatøren. Nu vises det forberedte job automatisk på skærmen i førerhuset når maskinen ankommer til marken.  AutoSetup fungerer også med ISOBUS kompatible redskaber og data lagres på Operations Center for fremtidig brug.

 

Administrér din maskine fra overalt

AutoSetup understøtter alle almindelige jobs fra pløjning og såning til sprøjtning, gødning og høst. Den giver dig frihed til at planlægge din forretning hjemmefra, fra kontoret eller hvor du nu er. Du kan også genanvende jobs fra år til år, og forenkle registrering og dokumentation.

 

Kompatibel med ældre maskiner

Hvis du benytter en eksisterende John Deere maskine, er AutoSetup bagudkompatibel. Og endnu mere; den er gratis. Bed blot din forhandler om en demonstration og begynd at spare tid på marken i dag.

Administrer maskiner

Kontroller lokationer og status for dine maskiner i realtid. Se hvornår et job er afsluttet, hvilket udbytte der er høstet med mere. Operations Center vil reducere dine telefonsamtaler og overlade styringen til dig.

Manage Machines

 

Smartere beslutninger

Du træffer bedre og mere kvalificerede beslutninger med Operations Center. Maskine- og redskabsdata indhentes i realtid så du hurtigt kan se hvad der sker og træffe de rette beslutninger for din bedrift.

Smarter Decisions

 

Få mere at vide

MereMindre

AutoPath automatiske føringslinjer

Forenklet administration af føringslinjer

 

AutoPath opretter automatisk føringslinjer for forskellige masinbredder baseret på data indhentet ved første passage af en strip til redskab eller planter.  Den overtager administrationen af dine føringslinjer, beskytter nærende investering og hjælper dig til at udføre hver passage med selvtillid og præcision.

For brug af AutoPath skal maskinen være udstyret med en StarFire modtager.  Når redskabet udfører første passage på marken registreres de aktuelle rækkeføringslinjer automatisk og der beregnes nøjagtige føringslinjer for hele marken.  

 

Brug redskaber med forskellige bredder med selvtillid

Hvis du bruger redskaber med forskellige bredder til plantning, sprøjtning eller høst, sikrer AutoPath at dækkene altid følger de plantede rækker og ikke skader afgrøder.  Ved høst vil mejetærskeren altid være styret til korrekte startpunkt og føringslinjer beregnes automatisk baseret på bredden på header. Den lader dig også plante rækker hvor du bedst muligt kan udnytte næringsniveauer.

 

Sikrer korrekte rækkeafstande

Ved brug med AutoTrac redskabsføring, er AutoPath endnu mere effektiv. StarFire monteret på redskabet sikrer automatisk at traktoren styres efter nøjagtige rækkeafstande selv på skråninger og i kurver.  Disse data benyttes herefter til efterfølgende handlinger som sprøjtning eller høst med maskinen følgende rækkerne med ensartet afstand.

Del intelligens

Del dokumentationsdata med dine kunder, så de bedre forstår deres bedrift og ved, hvilket arbejde du har udført. Operations Center styrker kundeforholdet med større transparens og hjælper til forbedring af det langsigtede resultat for bedriften.

Share Intelligence

 

Få mere at vide

MereMindre

Multi-make datadeling

DataConnect, standarden for datadeling mellem forskellige maskinfabrikater, er nu live. Data fra 365FarmNet samt Claas maskiner udstyret med telematik kan importeres automatisk i John Deere Operations Center. Operatører med maskinparker af flere fabrikater vil byde ændringen velkommen, da de nu kan benytte Operations Center alene til maskinovervågning, i stedet for flere forskellige platforme.

DataConnect lader dig se følgende information:

  • Lokation (aktuel og forrige)
  • Brændstofniveau
  • Hastighed
  • Arbejdsstatus

Alt hvad du behøver er at tilføje dine Claas maskiner til din Operations Center konto.  Du skal ikke udføre nogle ændringer på dine maskiner, da data overføres automatisk. Og mere endnu: DataConnect er gratis!

DataConnect er udviklet som en fælles datastandard for landbruget og er åben for enhver producent.  Vi håber at kunne bringe yderligere nyheder fremover omkring andre fabrikanter der inkluderes samt udveksling af agronome data for applikationer som afgrødemapping.

ISOXML Import. Direkte import af dokumentationsdata fra andre maskinmærker.

ISOXML IMPORT: DATADELING FRA ALLE MÆRKER

Hvis du har en flåde af diverse mærker kan du stadig drage fordel af funktionerne i Operations Center takket være ISOXML import af dokumentationsdata. Her kan du direkte importere dokumentationsdata fra Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI eller Kverneland terminaler med mere i Operations Center. Bekvemt lagret på et sted, gør det din administration meget nemmere!

Skærme, der er kompatible med "Operations Center"
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Müller-Elektronik
Fendt
Kverneland

 

Servicer kunder

Din lokale forhandler kan hjælpe med opsætning af Operations Center og yde langsigtet support gennem en FarmSight servicepakke. Hvorfor ikke snakke med din forhandler om dine bedriftsmæssige udfordringer og se hvad han kan hjælpe med til forbedring af din bedrifts effektivitet.

Service Customers

 

John Deere Operations Center er….

Åben

Åben

Send dokumentationsdata til anden bruger af Operations Center, importer dokumentationsdata fra anden producent der benytter ISOXML standard, eller del data trådløst fra Claas Telematics maskiner. Operations Center er designet som en informationshub, der forenkler datahåndtering mest muligt. Du kan endda dele data med 180+ softwarepartnere, så du kun skal bruge en platform til hele din administration.

Lokal

Lokal

Din lokale forhandler har uddannede Operations Center specialister, der kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af dette kraftfulde værktøj og opsætte det efter dit specifikke behov. De vil være i stand til at hjælpe med oplæring af dit personale, planlægning af jobs, overvågning og optimering af maskinydelse, analyse af data med mere.

Sikker

Sikker

Du har fuld kontrol over dine data, til enhver tid.  Du kan beslutte hvilke data du vil dele og med hvem, hvilket er specielt nyttigt ved samarbejde med partnere eller rådgivere.  Det er også betryggende at vide, at dine data er sikkert beskyttet med samme høje sikkerhedsniveau som online banking.

Oplev fordelene

Track Jobs & Send data wirelessly

Spor jobs

Er såningen allerede klaret, og maskinen på vej til den næste mark? Med Operations Center app, kan du kontrollere dine maskiner i næsten realtid, spare tusindvis af telefonsamtaler og frigøre tid til vigtigere opgaver.

Send data trådløst

Kan jeg stoppe med brugen af memory sticks til at gemme data fra mine maskiner? Dokumentationsdata er nu videresendt automatisk til Operations Center trådløst og i næsten realtid - selv for ikke-John Deere ISOBUS redskaber. Det gør dokumentationen nemmere og kræver ikke USB-stick!

Manage machines & Share field data

Administrer maskiner

Hvor er mine maskiner, og er de klar til at arbejde? Operations Center app viser dig, hvor hver maskine befinder sig, dens placeringshistorik og aktuelle brændstofniveau, samt aktive diagnosekoder.

Del markdata

Behøver jeg at være på kontoret for at kunne se detaljerede dokumenteringskort? Ikke mere. Du kan se dem i app, i næsten realtid, selv fra ikke-John Deeres ISOBUS redskaber. Du kan endda eksportere detaljer direkte fra app til udskrivning eller deling med betroede partnere.

Analyse fields instantly & Make smarter decisions

Analyser marker omgående

Har den nye hvedevariant ydet et større udbytte?... Hvordan er mine udbytter sammenlignet med andre marker? Operations Center app sorterer og viser automatisk alle dine mark- og afgrødeinformationer, og gør det nemmere end nogensinde at træffe faktabaserede beslutninger.

Træf smartere beslutninger

Hvor godt har den sidste nitrogenbehandling fungeret?... Var den nye kemiske behandling effektiv?... Har den nye variant af såsæd ydet mere end sidste år? Du kan sammenligne udbytter for dine marker med en filterfunktion, der hjælper dig til at træffe mere kvalificerede beslutninger for næste års høst.

Create your free account on MyJohnDeere.com

1. Opret din gratis konto

Registrering af konto og opsætning af password tager kun få sekunder.

Download Operations Center app

2. Download Operations Center app

Gå til Google Play Store eller Apple App Store.

Ask your dealer for advice on setting-up

3. Spørg din forhandler om råd til opsætning

Din lokale forhandler har uddannede specialister, der kan hjælpe dig med at komme i gang og levere langsigtet opbakning.