Oplev dit John Deere Operations Center

Med Operations Center på MyJohnDeere.com vil du altid have dit landbrug med i lommen. Det er brugervenligt, og det sætter dig i forbindelse med dine maskiner, marker og operatører.

5 grunde - 5 erfaringer med at bruge Operations Center

Jeg bruger Operations Center til:

At spare tid

At skabe overblik over min maskinpark til enhver tid

At tage beslutninger, som er baseret på fakta

Enkel dataudveksling

At hjælpe mine kunder med at gøre et bedre arbejde

Opret din gratis konto med det samme!

Brug Operations Center til at optimere alle aspekter af din bedrift.

Maskiner

Maskininformation

Hvor er mine maskiner, og er de klar til at arbejde? MyOperations-appen viser dig, hvor hver maskine befinder sig, dens placeringshistorik og brændstofniveau, såvel som aktiv fejl-diagnosticering og underretningskoder.

Sporing af fremgang

Er såningen allerede klaret, og maskinen på vej til den næste mark? Med MyOperations-appen kan du undgå massevis af opkald og i stedet få tid til vigtigere opgaver.

Trådløs dataoverførsel

Hvordan fjerner jeg det hukommelsesstik, som bliver brugt til at trække data fra mine maskiner? Dokumentationsdata streames trådløst og direkte til MyOperations-appen og dit John Deere Operations Center, næsten i realtid - selv for ISOBUS-redskaber, der ikke kommer fra John Deere. Dokumentation på den nemme måde!

Marker

Dit landbrug i lommen

Hvad skal jeg gøre for at få alle mine marker registreret i MyOperations-appen? Ikke meget. Med enkelte klik kan du uden besvær importere skellene for dine marker via sekundære programsystemer. I appen bliver markerne vist i forskellige farver ud fra hvilket arbejde, der senest er blevet udført. Det giver dig et perfekt overblik.

Dokumentation på den nemme måde

Behøver jeg at være på kontoret for at kunne se detaljerede dokumentationskort? Ikke længere. Du kan se dem i appen, næsten i realtid, selv fra ISOBUS-redskaber, der ikke kommer fra John Deere. Du kan endda eksportere dem direkte fra appen.

Præcisionsdyrkning på den nemme måde

Hvad skal jeg gøre med alle dataene? Hvordan kan jeg sammenligne afkastet fra de forskellige afgrøder, jeg dyrker? MyOperations-appen sorterer og viser automatisk al den slags information - hvilket betyder, at det aldrig har været nemmere at tage faktabaserede beslutninger.

Dit John Deere Operations Center er

Data kan blive importeret/eksporteret i ISOXML-format* med ethvert kompatibelt system, såsom andre producenters maskindisplays eller landbrugsadministrationssystemer. Selv direkte dataudveksling mellem Claas Telematics, 365 Farmnet, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) og S-Fleet (Steyr), er mulig med DataConnect.Mere end 100 forbundne software-virksomheder er forbundet via brugergrænseflader og leverer yderligere tjenester, baseret på data fra vores Operations Center. *Med start i sidste halvdel af 2020
Din betroede, lokale John Deere-forhandler har en Operations Center-specialist ansat, som er klar til at give dig al den support, du har brug for.
Du har fuld kontrol over dine data, til enhver tid. Du bestemmer selv hvor meget data, du deler, og med hvem. Selv adgangsrettigheder, som du allerede har tildelt, kan øjeblikkeligt blive ændret eller tilbagetrukket når du ønsker det. Og alle systemdata er sikkert beskyttet mod tab og hacking ved brug af den samme teknologi som netbanker benytter sig af.
About Image

Opret din gratis konto med det samme!