9700i_ r2c018211_ hero

Sigt højere – tilfredshedsgaranti på finsnitter

En langsigtet investering i en finsnitter. Det er derfor, vi har proppet vores 8000 og 9000 serie høstmaskiner med fremtidssikret teknologi, der kan garantere din tilfredshed i dag og i morgen.

 

Vores kerneknusere er klar til at yde dig en kerneknusningsscore ved majsensilage (CSPS) på mindst 70 %¹. Er du også klar? Så tilmeld dig vores "Ensilagekvalitetsgaranti". Vi bakker vores kerneknuseres behandlingseffektivitet op og garanterer CSPS (Corn Silage Processing Score) på mindst 70 % – uanset længden af snitning! Og skulle det ikke være tilfældet, betaler vi dig 75.000,- kr – uden yderligere diskussion og bøvl.

Indlæser vent venligst

For at udnytte ensilagekvalitetsgarantien skal du opfylde følgende krav:

MASKINE

MASKINE

8300, 8400 eller 8500 modeller med HarvestLab

Kerneknuser

Kerneknuser

Premium KP 40 % differentialhastighed 1 mm kerneknuser frigang

Ensilage majs egenskaber

Ensilage majs egenskaber

Min. 33 % tørstof

Målestokken for effektivitet

Målestokken for effektivitet

Effektiviteten af kerneknusning kan måles ved en CSPS-score. Jo højere CSPS-score, desto nemmere er det at fordøje og udnytte foderet.

Score

Kerneknusningsscore ved majsensilage (CSPS)

CSPS-scoren for behandling af majsensilage angiver en procentsats for den samlede mængde stivelse, der kan passere igennem et sold med mesh på 4,75 mm. En højere CSPS-score betyder også bedre resultater for dyrene, fordi der er mere stivelse til rådighed2.

Vores finsnittere er fyldt med funktioner der garanterer din tilfredshed. Swipe og oplev.

 .

1 Kun hos deltagende John Deere forhandlere. Tilmelding foregår på vores website fra den 1. november 2020 til den 30. juni 2021. Du finder alle oplysningerne om deltagelse på tilmeldingsformularen.
2 Dr. Dave Mertens (U.S. Dairy Research Center)
3 Kun tilgængelig for 9700, 9800 og 9900 modeller