HARVESTLAB 3000 FOR KUN 7,50 KR.*

Tilbud og rabatter


HARVESTLAB 3000 FOR KUN 7,50 KR.

Med John Deere kan du gøre mere. Det garanterer vi. At du kan nå mere er en reel konkurrencemæssig fordel for din forretning. Og det er det, som vi kan hjælpe dig med – med handling, og ikke med ord: Vi garanterer, at Dura line holder i 3.000 motordriftstimer eller til 5 års brug. Og nu tilbyder vi dig HarvestLab 3000 for kun 7,50 kr. i november og december. Det har aldrig været billigere at nå mere. Kontakt din John Deere forhandler nu for at få fl ere oplysninger!

HARVESTLAB 3000 ANALYSE AF GRØNTFODER OG GØDNING

Få information om grøntfoder og gødning i realtid og foretag justeringer i marken baseret på øjeblikkelige og meget nøjagtige data, som indsamles ved hjælp af NIR-teknologi, mens du arbejder.

DURA LINE HOLDER LÆNGERE

Dura Line afgrøde slidbelægninger fås nu i tre pakker, så de kan passe til individuelle høstkrav, og det garanteres*, at de holder i 3.000 motordriftstimer eller i 5 år, hvad der kommer først! Med Dura Line kan du gøre du mere. Med garanti.

* Tilbuddet gælder fra november til december 2018 ved køb af en selvkørende fi nsnitter med et JD gødningssensorsystem til installation på en gyllevogn 

 ** Garantien gælder ikke modskær, knive, knivholdere, glatte valseskrabere. Kontakt din forhandler for at få fl ere oplysninger.