Skæreborde til græs

Skæreborde til græs
Variabelt skærebordsdrev

Variabelt skærebordsdrev

Hvis du har været på udkig efter en bedre indføring ved flere snittelængder, så bliver du glad for det variable skærebordsdrev på 6X9. Det synkroniserer hastigheden for snitlængde med henblik på bedre snitkvalitet, konstant afgrødeflow og optimeret gennemløb.

Jævn fødning

Jævn fødning

Det “endeløse” sneglevindingers udformning flytter afgrøderne indad mod midten af maskinen for at give en jævn, kontinuerlig indføring af afgrøder til snitteren, hvilket giver dig fuld udnyttelse af maskinens enorme kapacitet, mens du sparer på brændstoffet og reducerer slitage.

Dobbelt skærebordsdrev

Dobbelt skærebordsdrev

For maksimal ydeevne under forskellige forhold og ingen afgrøde ladt tilbage: introduceret med den nye 8000-serie i 2015 og tilgængelig som ekstraudstyr, justerer det gennemprøvede, dobbelte skærebordsdrev hastigheden på opsamlerfjerderene uafhængigt af sneglen for at matche fremkørselshastigheden.

Automatisk kædesmøring

Automatisk kædesmøring

De to pickupkæder kan eventuelt smøres af en elektrisk drevet oliepumpe, som leverer olie til de puder, der berører kæden, mens kæden er i bevægelse – du får ikke snavsede hænder, og du behøver ikke bekymre dig om at skulle smøre kæden.

30R græs

Den nye 30R-græspickup

Med en snegl på 80 cm i diameter, større sneglevindinger på 20 cm og 6 opsamlerrør med 6,5 mm fingre er pickupperne i den nye R-serie designet til stort gennemløb. For at sikre, at man kan nyde godt af fuld ydelse i de kommende sæsoner, har 30R også et kædeløst drev og kraftige sliddele, der reducerer vedligeholdelsesomkostningerne. Variabelt skærebordsdrev synkroniserer sneglens hastighed med snitlængden, hvilket giver snitningen den bedste kvalitet. Uanset om der høstes lette eller meget tunge skår, justerer det dobbelte skærebordsdrev (ekstraudstyr) hastigheden på pickupfjedrene til kørehastigheden uafhængigt af sneglen. Og sørger for, at der ikke ligger afgrøde tilbage.

 

6X9 Premium pickup

MODELTRANSPORTBREDDEARBEJDSBREDDE (FJEDER TIL FJEDER)

639

3 m

2,56 m

649

4 m

3,64 m

659

4,5 m

4,15 m

R-serie pickup

MODELTRANSPORTBREDDEARBEJDSBREDDE (FJEDER TIL FJEDER)

30R

3 m

2,70 m

Find forhandler

Find din nærmeste forhandler

Find en forhandler

Skæreborde

Skæreborde til majs

Skæreborde til majs

300plus og 400plus majsskæreborde er kendt over hele verden for høj kapacitet, pålidelighed og lav vedligeholdelse.

Skæreborde til helsæd

Skæreborde til helsæd

Høst af helsæd til ensilage bliver ikke bedre end med ProfiCut skæreborde fra Zürn.