Frontlæssere

Maksimér din dag

Nem og hurtig montage: Vores læssere er bygget med henblik på produktivitet – med perfekt udsyn og  stort set ingen vedligeholdelse. De passer altid perfekt, også eftermonteret på en ældre model.  Uanset hvad du har brug for, kan du finde den helt rigtige frontlæsser lige her.

   

frontlæsser

Frontlæssere til 5E-traktorer

Vores mindste frontlæssere er fremstillet som et perfekt match til 5E-traktorerne. H240-frontlæsserne er supereffektive, med et velgennemprøvet robust design.

H240 >  

 

frontlæssere m-serien

M-seriens frontlæssere

Let og stærk, dette er den overkommelige, behovsdækkende løsning til alle standardmæssige anvendelser. Lige fra fabrikken eller som eftermonteret udstyr.

543M >   603M >    623M >    643M >

R-seriens frontlæssere

R-seriens frontlæssere

Da de er konstrueret med henblik på ubegrænset produktivitet og  mageløs brugervenlighed, kan disse læssere klare  selv de mest udfordrende betingelser.

543R >   603R >   623R >  643R >   663R >   683R >

BOOSTER PRODUKTIVITET OG BRUGERVENLIGHED

Ligesom alt andet, vi gør hos John Deere, er disse udstyrsfunktioner udviklet med landmænd som dig for at gøre læsning mere effektiv og bekvem. Nu kan du også eliminere mange ikke-produktive driftstimer og spare mange penge

Dynamisk vejesystem

Dynamisk vejesystem

Dette er tidsbesparende nøjagtighed: du ved altid, hvor meget du skal betale og hvor meget du skal læsse med øjeblikkelig præcision. Uden tidskrævende traktorstop for hver skovl kan du veje alt på farten og fjerne unødvendige ekstra ture fra fodervognen for at returnere overskydende materiale i skovlen.

Return to Position

Retur-til-position

Returnerer automatisk frontlæsseren til forudindstillet bom- og skovlpositioner – sammen med vendegearet på joysticket er dette en ægte produktivitetsforøgelse.

Level to horizon

Vandret nivellering

Denne eksklusive funktion nivellerer fastgørelsen parallelt med jorden, ikke kun til traktoren. Transporter baller hurtigere, ingen spild eller tabt gods og nyd en mere jævn kørsel.

frontlæsser, hvilken en

Hvilken frontlæsser?

Lad os på basis af din skitse begynde at spore os ind på, hvilken model der vil fungere bedst for dig.

 

De lette M-læssere til fornuftige priser er den ideelle løsning til alle standardmæssige frontlæsseropgaver som at indsamle baller, fodre kvæg og flytte paller. Hvis der er brug for ekstra løftekapacitet,  til at klare opgaver med store belastninger, som skov- og jordarbejde, eller hvis du gerne vil have endnu bedre udsyn, vil den ekstra komfort og ydeevne, som du får med vores R-serie traktorer, være den bedste løsning for dig.

 

R-FrontlæsserM-Frontlæsser

Lift capacity

Løftekapacitet

Collect bales

Indsamling af baller

Base

Base

Feed cattle

Fodring af kvæg

Base

Base

Move pallets

Flytning af paller

Base

Base

Digging/heavy duty

Gravearbejde/store belastninger

Base

 –

Suspension

Affjedring

Base

Optional

Dynamic Weighing System

Dynamisk vejesystem

Optional

 –

Return To Position

Tilbage til position

Optional

 –

Level To Horizon

Vandret nivellering

Optional

 –

Base basis     Optional ekstraudstyr     – fås ikke