XUV865MTerrængående Transportere

  • Dieselmotor
  • 4-hjulstræk
  • Fuldt uafhængigt ophæng
  • Servostyring
  • Road Homologation
  • Førerkabine til 3 personer

Det ultimative indenfor komfort og ydeevne

Det kan gå hårdt til ude i den vilde natur, så du skal være forberedt på hvad som helst. Derfor har vi skabt XUV865M med 4WD efter behov og den største frihøjde over jorden blandt alle vores Crossovers, så du kan køre, hvor det passer dig. Den lukkede kabine holder dig ren og tør, uanset om du kører i mudder og smat eller tværs over et vandløb. Forhindringer klares med legende lethed og alt terræn er farbart.

INGEN KOMPROMISSER

De fantastiske Gator transportere har alt hvad angår kraft, kapacitet og bilmæssig komfort Hvis du vil have det bedste, skal du ikke lede længere.

KOM HØJERE OP

Med on-demand firehjulstræk og endnu mere frihøjde kan begge modeller komme frem, hvor andre må give op, når forholdene er vanskelige.

KØR MED STIL

Uanset om det er en helt åben førerplatform eller en fabriksmonteret kabine er interiøret helt nydesignet med tanke på komfort og ergonomi.

ÅBEN ELLER LUKKET?

Vælg enten en åben førerkabine med net eller en helt lukket kabine med polydøre for maksimal beskyttelse og minimal støj.

UANSET HVAD

Tunge og store læs? Ikke noget problem – disse modeller har masser af bugserings- og ladkapacitet, plus vejgreb og bremser der matcher.

KABELKLAR

Kabinen er på forhånd udstyret med alle kabler, så det er nemt at tilkoble et spil.

John Deere Gator

John Deere Gator - Bygget til din dag

Læs mere