Intelligente landbrugsløsninger

Intelligente landbrugsløsninger

Din intelligente landbrugsrejse starter her


Hvis du vil i gang med præcisionsstyret landbrug, er du kommet til det rigtige sted!

John Deere Precision Ag Technology er brugervenligt og hjælper dig med at planlægge, overvåge, udføre og analysere din landbrugsdrift i løbet af året. Du vil også være bedre rustet til at forstå og imødegå udfordringerne fra klimaændringerne i forbindelse med landbrugets fremtid.

Højere udbytte

Højere udbytte

Med præcisionslandbrug kan du optimere din tilførsel af såsæd, gødning, kemikalier og meget mere, så du kan opfylde dine markers individuelle behov og maksimere udbyttet af dine afgrøder.

Bedre økonomistyring

Bedre økonomistyring

Intelligente landbrugsteknologier giver værdifulde oplysninger om administration af maskiner og tilførsel for at give større gennemsigtighed om omkostninger og bedre beslutningstagning.

Forbedret bæredygtighed

Forbedret bæredygtighed

Præcisionslandbrug kan reducere brændstofforbruget betydeligt og overdreven tilførsel af f.eks. gødning og kemikalier, hvilket giver et mere bæredygtigt landbrug.

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overspringningshandlinger, ingen overlapninger – Følg de samme spor hver gang helt håndfrit. Vi tilbyder en meget høj præcision og har udvidet vores styringsområde med løsninger til alle mærker af udstyr.

Styringsløsninger

Automatiseringssystemer

Fjern stresset fra gentagne opgaver med vores styreenheder og programmerbare enheder. De kan hjælpe dig med at optimere maskinens ydeevne og eliminere kostbare fejl.

Lokalitetsbestemt landbrug

Lokalitetsbestemt landbrug

Find ud af, hvordan markdata fra flere kilder anvendes til at oprette kort over variable mængder, som muliggør administration af individuelle områder på din mark for at forbedre vækst og udbytte.