Automatiseringssystemer

Automatiseringssystemer

Spar tid og udgå stress ved gentagne opgaver

Automatiseringsværktøjer fjerner de kedelige, repetitive opgaver og giver dig fleksibilitet til at bruge tid på at administrere din drift. De er også nyttige, hvis du er afhængig af deltidsansatte eller mindre erfarne førere. Automatisering garanterer et fantastisk job hver gang.

Nemt integreret

Nemt integreret

Alle vores komponenter kan udskiftes, selv hvis din maskine ikke er grøn og gul kan du stadig drage fordel af John Deere Precision Ag Technology.

Brugervenlig

Brugervenlig

Alle komponenter og al software er fremstillet af os. Komponenterne, der er udviklet af landmænd til landmænd, er brugervenlige og bygget til et langt arbejdsliv.

Målbar rentabilitet

Målbar rentabilitet

Dine data opbevares sikkert i John Deere Operations CenterTM for at foretage detaljeret analyse af maskinens effektivitet, udbytte og meget mere med henblik på at understøtte din indtjening.

Lokalitetsbestemt landbrug

Lokalitetsbestemt landbrug

Find ud af, hvordan markdata fra flere kilder anvendes til at oprette kort over variable mængder, som gør det muligt at administrere individuelle områder på din mark for at forbedre vækst og udbytte.

Intelligent landbrug: det væsentlige

Intelligent landbrug: det væsentlige

For at komme i gang med præcisionslandbrug behøver du kun en modtager, skærm, JDLink™-forbindelse og en konto i John Deere Operations Center™. Ydermere er John Deere Operations Center™ gratis!

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overspringningshandlinger, ingen overlapninger – Følg de samme spor hver gang helt håndfrit. Vi tilbyder en meget høj præcision og har udvidet vores styringsområde med løsninger til alle mærker af udstyr.