Machine SyncPræcisions-landbrugsteknologi

  • Trådløs forbindelse af flere maskiner - traktorer, mejetærskere og finsnittere i deres eget netværk. En maskine fungerer som "fører", og styrer hastighed, retning og position af "følgere".
  • Sikrer løbende aflæsning uden spild.
  • Prioriterer aflæsning fra mejetærsker og forbedrer høsteffektivitet.
  • Reducerer risiko for kollision mellem maskiner.
PLADSHOLDER ALT TEKST

Mejetærsker til traktor

Gen4 Machine Sync tillader maskinstationer at forbinde op til 6 maskiner i deres eget trådløse netværk. Mejetærsker fungerer som fører, og synkroniserer hastighed og retning på traktor for løbende præcis aflæsning.

Mejetærskerfører kan regulere traktor frem og tilbage for at sikre ensartet læsning af kornvogn. Individuelle mejetærskere i samme arbejdsgruppe kan også dele deres korntankfyldning og aflæsningssnegls status med traktorer for bedre høstlogistik og koordineret aflæsning.

SPFH til traktor

SPFH til traktor

Machine Sync opsætter en ‘U’ formet zone omkring SPFH, der er specielt nyttig ved direkte læssende høstarbejder, hvor en traktor og ensilagevogn skal være tæt på høstmaskinen hele tiden. SPFH kan styre hastighed på traktorer fra højre, bagerste eller venstre for aflæsning uden spild. Evnen til at styre to traktorer samtidig forenkler også overgangen fra en ensilagevogn til den næste og reducerer tab af afgrøder

Traktor til traktor

Traktor til traktor

Machine Sync er en fremragende løsning ved brug af trukne høstmaskiner for specialafgrøder som kartofler eller løg. Den førende traktor er i stand til at koordinere bevægelserne for den aflæssende traktor for sikker aflæsning. Det er specielt vigtigt ved arbejder hvor den aflæssende vogn skal være tæt på høstmaskinen. Machine Sync sikrer en konstant afstand mellem maskiner gennemm aflæsningen og undgår potentielt skadende kollisioner.