JDLinkPræcisions-landbrugsteknologi

  • John Deere Telemetric System JDLink
  • Visualiser og sammenlign maskinydelsesdata på tværs af din John Deere maskinpark eller på tværs af flere John Deere Operations Center organisationer.

Effektiv oversigt over maskindata i realtid

Live maskindata indikerer maskinens ydelse og tillader maskinoptimering. Udover live maskindata (f.eks. brændstofforbrug eller energibelastning) så er maskinpositioner også tilgængelige live fra hvor som helst og når som helst.

Diagnostic Trouble Codes fra din John Deere maskine muliggør proaktiv vedligeholdelse i realtid, på farten, og hjælper med til at sænke omkostningerne til vedligeholdelse af din maskine.

Machine Analyzer

Machine Analyzer

Applikationen Machine Analyzer viser registrerede data fra dine maskiner visuelt.

Agronomiske data fra John Deere maskinskærme

John Deere bruger et ejendomsretsligt dataformat til at synkronisere agronomiske dataoplysniner med din Operations Center i realtid*. En datapakke sendes til Operations Center for hver 30 sekunder. Denne synkronisering muliggør live registrering af arbejdsfremskridt i mobil-appen Operations Center Mobile. Live synkronisering af dataoplysninger er mulig takket være vores Generation 4 skærme – de er indbygget i John Deere maskiner og er tilgængelige som en universalløsning for andre maskinmærker.