StarFire 7000 antenne og signalerPræcisions-landbrugsteknologi

  • Avanceret terrænkompensationsmodul (TCM)
  • Multi-konstellation (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: +/- 15cm præcision
  • SF-RTK: +/- 2,5 cm nøjagtighed & 5-års gentagelsespræcision
  • RTK: Basisstation eller mobil RTK, incl. RTK Extend – 14 dage

Få din bedrift op til et nyt niveau

John Deere præcisionsløsninger til landbrug starter med den nye StarFire™ 7000 antenne, integreret eller universel. The StarFire™ 7000 antennen byder på større nøjagtighed, hurtigere indtjeningstider og 5 års sæson-til-sæson-repeterbarhed. Det betyder mindre fastgørelsesdele, hurtigere tider med genopretning efter en skyggehændelse, og tilliden til, at dine styrelinjer og grænser ikke skifter fra år til år. Da nøjagtighed og repeterbarhed fortsætter med at være vigtigere for at nå til plante efter plante nøjagtighed, byder StarFire™ 7000 på den avancerede kalibreringsfunktion TCM. Med et øget antal servicedele giver den nye StarFire™ antenne bæredygtig og økonomisk driftseffektivitet.

SF7000 R2G034051

Forbedret SF1-signal

Med SF7000™ har vi igen forbedret vores indgangsniveausignal SF1. Som værende kompatibel med signaler fra fire satellitkonstellationer (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) ser StarFire™ 7000-antennen flere satellitter på himlen. Den er således mindre påvirket af skyggeeffekter. Du får fordel af den velkendte +/-15 cm præcision fra spor til spor.

SF7000 R2G034330

Bedste niveau nogensinde: SF-RTK-signalet

Det nye SF-RTK -korrektionssignal leverer forbedret +/-2,5 cm præcision fra spor til spor med en optagelsestid op til 3 gange hurtigere end med den tidligere antennegeneration, der bruger SF3. Når man ankommer til marken, kan arbejdet påbegyndes hurtigere. SF-RTK leverer 100 % forbedret dækning, hvilket reducerer skyggeeffekter betydeligt.

Selvom SF-RTK korrektionen kommer via satellit, leverer den garanteret 5-års sæson-til-sæson repeterbarhed, så du kan bruge de samme styringslinjer til flere gennemkørsler ikke kun i løbet af sæsonen, men også i løbet af en periode på fem år, hvilket giver mulighed for præcis placering af såsæd og næringsstoffer uden skiftende linjer eller omlægning af grænser.

SF7000 R2G030268

Basisstation RTK & mobil RTK

Ved siden af SF-RTK er StarFire™ 7000-antennen stadig kompatibel med den velkendte basisstation RTK og LTE RTK-modemet, der tilbydes af John Deere.

SF7000 R2G024563

Forbedret tyveribeskyttelse

Med Security PIN og Lock-Kit tilbyder vi to tyverisikringsfunktioner til StarFire™ 7000-modtagere.

Med PIN-beskyttelse har landmænd og entreprenører valget mellem at aktivere sikkerhedspinkodefunktion og oprette en unik, fire-cifret PIN-kode til at aktivere og låse enheden, ligesom på en mobil enhed. Aktivering af denne kode tillader kun brugere med den definerede PIN-kode at adgang til enheden, når den startes op.

Modtageren StarFire™ 7000 Universal kan desuden beskyttes af et mekanisk låsesæt, der forhindrer uautoriseret afmontering af modtageren fra en maskine.