John Deere forum

Om John Deere

 

Forum tour

Udstilling

Vores maskinudstilling inviterer dig ind i en verden af landbrugsteknologi. Her bliver maskineri levende. Kig på traktorer, mejetærskere, flishuggere og meget mere på tæt hold.

Få mere at vide om motoreffekt, mulige anvendelser og den nyeste, teknologiske udvikling. Vi vil vise dig, at moderne landbrugsteknologi, miljøbeskyttelse og bæredygtig fødevareproduktion ikke behøver at være noget, der er i konflikt med hinanden.

Børn ved forum

Forummet har sit eget uddannelsesområde for børn og unge, der indeholder en model, der viser, hvordan en moderne gård ser ud. Juniorklubhjørnet inviterer dem til at lege. I udstillingshallen kan børnene lære noget om traktorer og andet maskineri.

John Deere fan shop

I shoppen finder du en komplet samling af John Deere tilbehør. Modeltraktorer, pedaltraktorer og meget mere godt legetøj er blandt de produkter, der er til salg. Vi tilbyder også John Deere beklædning i høj kvalitet, såsom jakker, kasketter, fritidstøj og meget mere.

Du kan finde alle disse varer og meget mere i vores John Deere online shop.

Begivenheder & rundvisninger

Fabriks-tour for landbrugsgrupper

Landbrugsgrupper og kunder kan kun registrere sig via den relevante John Deere forhandler.

 

Fabriks-tour for grupper på 15+ personer

Efter aftale tilbyder vi individuelle ture gennem traktorproduktionsområdet på John Deere fabrikken i Mannheim for grupper fra 15 personer og op. Steder kan kun bookes alt efter tilgængelighed. Af sikkerhedsgrunde er det kun personer over 16 år, der kan deltage i rundvisningerne. Børn mellem 10 og 15 år kan deltage, hvis de ledsages af en af forældrene eller en værge.

Sådan finder du os

Kontakt

John Deere forum

John-Deere-Straße 70
68163 Mannheim