Furen

Highlight fra Furen februar 2017 udgaven:

Fjerkræslandmænd leder vejen inden for antibiotikareduktion

Fjerkræslandmænd leder vejen inden for antibiotikareduktion

Antimikrobiel resistens er et alvorligt folkesundhedsproblem, og dyreproducenter er i stigende grad under pres for at reducere antibiotikabehandling hos dyr. I England leder fjerkræsindustrien vejen frem Olivia Cooper rapporterer.

#

Græsningsadministration i rampelyset

De europæiske mælkeproducenter har været under pres i de seneste år, med lave mælkepriser, der har undergravet rentabiliteten. Mange har derfor forsøgt at få mere ud af deres græs, i et forsøg på at reducere produktionsomkostningerne. Samtidig har der været en voksende offentlig efterspørgsel efter mere naturlig og sund mad, og i nogle lande betaler forarbejdere ekstra høje priser for græsfordrede kød og mejeriprodukter.

Yderligere information:
Græsningsadministration i Tyskland
Græsningsadministration i Frankrig
Græsningsadministration i England
Græsningsadministration i Holland

Turisme kan nyde godt af det lokale landbrug

Mallorca er Europas ferieø. I 2016 alene besøgte 12 millioner ferierejsende øen i Middelhavet. Den dag i dag arbejder fire ud af fem Mallorcanere i turistbranchen. Derimod spiller landbruget kun en mindre rolle når det gælder jobskabelse. Ikke desto mindre er det områderne inde i landet, langt fra de overfyldte kystområder, stadig præget af traditionelt landbrug. Vi får se om disse to forskellige industrier vil kunne forbedre den måde, de arbejder sammen på i fremtiden.
Læs artiklen

Arkiver

Bestilling

Ønsker du stadig at få printudgaven af bladet?

Ret venligst henvendelse til din John Deere-forhandler.