Anvendelser for generatordrev: Ikke-regulerede G-drev motorer

Du kan regne med at din John Deere PowerTech™ generator starter om morgenen. Et generatoranlæg fra John Deere fungerer effektivt hele dagen og arbejde pålideligt i mange år. Men ren produktydelse er ikke engang den’ stærkeste ting ved at arbejde med John. Det ’er tilliden ved at have John Deere-integrations- og supportnetværket ved din side ved hvert trin hen ad vejen.

tillid er indbygget

Prime eller standby power

Motordrevet på dit John Deere generatoranlæg er klar, når du har brug for det og hvor end du har brug for det. Den giver hurtig reaktion i standby-situationer og ekstraordinær læsse-udbedring i en lang række tildelinger.

Styrken ved det frie valg

Hvorfor bygge dit generatoranlæg rundt om en andens ’ motor? Med John Deere får du en bred vifte af konfigurationer og tilbehør, så du kan specificere den rigtige generator-drevmotor, der passer bedst til din situation. Vores forud konfigurerede muligheder kan spare dig for timers motorindstilling og hjælpe dig med at få maskiner på markedet hurtigere.

Integrationsassistance

Du får ekspert integrationsassistance af John Deere motorer og forhandlerere. O.E.M.'s kan anvende vores tildelingstekniske erfaring og know-how til at arbejde for at spare udviklingstid og penge.

Kundesupport

Med mere en 4.000 John Deere servicesteder over hele verden behøver du aldrig tage ret langt for at finde ekspertassistance og råd.

Hurtig levering af reservedele

Vores distributører og forhandlere sørger for at have vedligeholdelsesdele såvel som mange andre almindelige reservedele på lager for hurtigt at imødekomme dine servicebehov, . Vores verdensomspændende distributionssystem af dele leverer også inden for 24 timer i de fleste regioner.

 

Udvid alleSkjul alle

Dokumenteret ydelse

Off-road-erfaring

John Deere har milliarder af timers erfaring i marken med off-road-motorteknologi.

Vi bruger en udstødningssystemstrategi, der er designet til at være gennemsigtig for føreren uden at påvirke maskinens ydeevne.  Vores gennemprøvede løsning til efterbehandling har registreret mere end 1 milliard timers drift på hundreder af interne og eksterne OEM-tildelinger.

Belastningsaccept

Skræddersyet turboladningsteknologi giver enestående belastningsaccept og kapacitet til blokbelastning.

Motorer med afkølet recirkulationssystemer til udstødningsgas (Exhaust Gas Recirculation) (EGR) leverer op til otte gange bedre kortvarig respons end motorer, der ikke er EGR. Den potentielle energi, der overføres gennem EGR, er straks tilgængelig for turboen til at generere boost.

Overvåg eksternt

Hold øje med din motor og dit udstyr takket være John Deere O.E.M.-løsning (kun PowerTech E).

Effektiv drift

Omkostninger i livscyklus

Optimeret brændstof, masseforskydningstæthed og lav tomgangskapacitet arbejder sammen for at reducere brændstofforbruget hver dag.

Nem at udføre motorvedligeholdelse for at øge driftstiden og opnå højere produktivitet. Enkeltsidet oliekontrol og -påfyldning, udvidede intervaller for olie og kølervæske, beskyttelse i to trin af brændstoffilter og vandudskiller, der er let at dræne.

Lang levetid og pålidelig ydeevne opnået gennem komponenter til motor til stor belastning valideret gennem milliarder af testceller og demonstrerede timer i marken. Motorer kan gendannes til et andet og tredje liv i henhold til fabriksspecifikationer med våd cylinderforing.

Pålidelig driftstid

Daglig driftssikkerhed

John Deere motorer har top-liner køling, effektiv smøring og robuste kølesystemer til pålidelig drift.

Lang holdbarhed

Stor belastning, komponenter i overstørrelse og cylinderforinger i vådtype giver langt motorliv.

John Deere-motorer, der er designet til robuste tildelinger.

Ekstreme forhold

John Deere motorer er bygget til at køre i varme og tørre, frosne og fugtige klimaer så vel som store højder. Motorstyringsenhseden (ECU) overvåger og beskytter motorkomponenter under disse ekstreme forhold.

I regioner, hvor brændstofkvaliteten kan variere, beskytter John Deere motoren med to-trins brændstoffiltrering og vanddetektion.

Enkel teknologi

Motorteknologier lige ud ad landevejen er nemme at installere og nemme at vedligeholde uden kompromis med ydelse, brændstofforbrug, belastningsaccept, pålidelighed og holdbarhed.

Effektknudepunkter under 200 kVA suges naturligt ind og har mekaniske brændstofsystemer. Højere effektknudepunkter tilbyder elektroniske motorer med ekstra kontrol og ydelse.


John Deere ikke-emissionscertificerede motorer har lavere installerede omkostninger og giver kunderne tillid til nem reparation og pålidelighed.

Enkel integration

Dobbelt frekvens

Producenter, der har brug for 50 Hz og 60 Hz strøm, kan skifte mellem 1500 og 1800 o/min uden omprogrammering.

Forudkonfigurerede strømenheder

John Deere pakker leveres med monteringspuder, kølepakke og luftfilter til nem design og installation. Designet til 47°C (117°F) omgivelsesluftens temperatur.

Effekttæthed:

John Deere er designet til at levere maksimum power i en kompakt motor-pakke. De har altid været kendt for at levere exceptionel kWm per liter slagvolumen.

Der er mulighed for at downsize motoren for at opfylde bestemte strømknudepunkter.

Mindre slagvolumen tillader gen-sæt fabrikanter til at downsize skærme

og optimere deres logistikomkostninger ved at designe lettere generatorer.

Konfigurerbarhed

Med flere muligheder for dele skal O.E.M.'s sikkert foretage færre ændringer af deres gen-sæt for at integrere

John Deere motorer. Denne konfigurerbarhed sparer udviklingsomkostninger og reducerer leveringstiden til markedet.

Servicepunkter på en side gør installation og vedligeholdelse let.

Turbolader med ladeluftkøler (CAC) og ikke-CAC luftsystmer er tilgængelige.

Med flere blæserhøjder og hastighedsforhold kan du oprette gen-sæt til trange steder og stille drift.

Størstedelen af John Deere ikke-certificerede motorer er RoHS-kompatible til begrænsning af farlige stoffer i EU.

John Deere motorer er bygget til at køre i varme og tørre, frosne og fugtige klimaer så vel som store højder. Motorstyringsenhseden (ECU) overvåger og beskytter motorkomponenter under disse ekstreme forhold.
I regioner, hvor brændstofkvaliteten kan variere, beskytter John Deere motoren med to-trins brændstoffiltrering og vanddetektion.

tabel

* Motorenheden inkluderer fabriksmonteret kølepakke, luftfilter og fødder.