Elektronikløsninger

Elektronikstyringen

Avancerede, men alligevel robuste kommunikationsprodukter og -tjenester, der giver dig effektiv logistik, reduceret vedligeholdelse og omkostningskontrol.
Rapportering, overvågning og kontrol af maskindrift gennem telematik lover at revolutionere tunge maskinbaserede industrier.


Vores systemer integrerer avancerede kommunikationsteknologier som CAN, Cellular, Satellite og GPS i et sofistikeret netværk, der lever op til dine specialiserede behov. Med vores standard telemetriprodukter og tilpassede designservices kan vi tilbyde et system, der passer til dine specifikke behov –, alt sammen med komponenter, der er designet og fremstillet til at modstå svære temperatur-, vibrations- og tætningskrav.

 

Udvid alleSkjul alle

Anvendelsesområder

Track and Trace

Disse kernefunktioner involverer brug af en trådløs kommunikationsgateway på et udstyr med lav eller ingen interaktion med det udstyr. Enkle, kablede indgange kan gøres tilgængelige for at indsamle yderligere oplysninger og rapportere det efter behov. Det kan aktivere:

 • Placeringstracking
 • Brugstracking
 • Maskinparksadministration

Maskinovervågning

Baseret på kernefunktioner inkluderer tilføjelsen af maskinovervågningsfunktioner, modtagelse af information fra en indbygget databus (typisk CAN) og muliggør adgang til vigtig maskineinformation, herunder:

 • Alarmmeddelelser
 • Maskinydelse
 • Fejlsøgningskoder

Produktivitet og kontrol

Kræver omfattende integration med andre komponenter på maskinen, dette integrationsniveau gør det muligt at modtage information og sende til en maskine og/eller operatør. Denne sofistikerede interaktion gør det muligt for maskiner at modtage og reagere på indgående information, herunder:

 • Maskinstyring- og kontrol
 • Fjerndiagnosticering og reparationssessions
 • Automatiseret koordinering af jobsteder

Sætter dig til at kontrollere

Brugerdefineret design

Du behøv’er ikke nøjes med en løsning i en “boks”. Vi har designoplevelsen, eksisterende hardware og brancherelationer, der danner de byggesten, du har brug for. Ved at arbejde sammen kan vi hurtigt skabe et pålideligt telematisk system på forskellige måder. Her er nogle eksempler:

 • Leverer kun dine hardwarebehov
 • Arbejde med den valgte tildelingspartner for at give en komplet løsning
 • Levere et komplet, integreret system til dig ved at arbejde med en af vores foretrukne løsningspartnere

Du forbliver i kontrol over data omfattet af ejendomsrettigheder og nøglen intellektuel ejendom, der differentierer dine produkter. I processen kan du få det, du virkelig vil have –, en robust, pålidelig og omkostningseffektiv løsning, der passer til dine behov.

Kontakt os vedr. information om prisfastsættelse og processen, der er involveret i design af telematiksystemer efter dine specifikationer.

Kilde: www.deere.com/en/electronic-solutions/telematics/

Elektronikstyringen

Bygget til holde

Vores kunder skubber grænserne for vores mekaniske holdbarhed med forventninger om pålidelig drift i ekstrem høj varme og ekstrem kulde, barske kemiske dampe og direkte udsættelse for vand, snavs, støv og sten. Vores hardware- og softwaretekniske teams bruger gennemprøvede produktions-/designbiblioteker til at opbygge pålidelige produkter, der overvåger en bred vifte af almindelige og brugerdefinerede I/O-parametre, sørger for belastningskontrol og beskyttelse samt multiplex-netværk ved hjælp af distribuerede og diskrete arkitekturer, såsom CAN-, SAEJ1708- og SAEJ1939-standarder.

 

Kapaciteter

Vi forbedrer vores produkter mekanisk ved at bruge vores automatiserede konforme belægningsudstyr og fuld indstøbningspotentiale for at sikre produktoverlevelse under de værste forhold. Vores unikke, patenterede elektroniske emballageteknologi giver forbedret tætning og komponenttæthed, så vores kontrolmoduler er vandtætte, støvtætte og termisk beskyttede. Disse enheder er i stand til at overleve de hårdeste miljøer, samtidig med at de effektivt styrer termiske belastninger fra elektriske solid-state-koblingsenheder med høj strøm.

Power Electronics

Elektronikløsninger på vejen

Her på John Deere Electronic Solutions implementerer vi avanceret teknologi, testudstyr og produktionsfaciliteter. Dette gør vi ved at udvikle og fremstille robust og kraftfuld elektronik, der giver pålidelige, effektive alternativer til mekaniske eller elektrohydrauliske systemer. Vi har de tekniske muligheder for at designe alt fra vekselrettere, omformere og strømfordeling.

Udvidelige/skalerbare arkitekturer

Systemer til permanente magnetmotorer, koblede reluktansmotorer og induktionsmotorer. Udskiftning af mekaniske og elektrohydrauliske systemer inden for landbrug, byggeri, trucking, forbrugerudstyr og industrielle anvendelser/ Elektrificering af drevsystem til lille og stort udstyr, køretøjer og rekreative produkter


Du er måske også interesseret i...