Final Tier 4 motor stempel udsnit
Final Tier 4/Trin V

Off-road dieselmotorer

En smart, præstationsbaseret sikring af emissionsoverensstemmelse.

Du kan regne med, at John Deere PowerTech™ industrimotorer starter om morgenen, fungerer effektivt hele dagen og arbejder pålideligt i mange år. Men ren produktydelse er ikke engang den stærkeste ting ved at arbejde med John. Det er tilliden ved at have John Deere-integrations- og supportnetværket ved din side ved hvert trin hen ad vejen.

motorer i drift

Off-road-erfaring

John Deere er specialiseret i robuste tildelinger off-road. Det er derfor’, vores motorer er bygget med komponenter der kan holde til høje belastninger, top-liner-køling, stålstempler for at maksimere pålidelighed og vådtype cylinderforinger der resultere i lang holdbarhed.

Styrken ved det frie valg

Med John Deere får du en bred vifte af konfigurationer og tilbehør, så du kan specificere den rigtige motor, der passer bedst til din tildeling. Vores forudkonfigurerede muligheder kan hjælpe med at spare dig for timers motorindstilling og hjælpe dig med at få maskiner på markedet hurtigere.

Integrationsassistance

Du får ekspert integrationsassistance af John Deere motorer og forhandlerere. O.E.M.'s kan anvende vores tildelingstekniske erfaring og know-how til at arbejde for at hjælpe dig med at spare udviklingstid og penge.

Kundesupport

Med mere en 4.000 John Deere servicesteder over hele verden behøver du aldrig tage ret langt for at finde ekspertassistance og råd.

Hurtig levering af reservedele

Vores distributører og forhandlere sørger for at have vedligeholdelsesdele såvel som mange andre almindelige reservedele på lager for hurtigt at imødekomme dine servicebehov. Vores verdensomspændende distributionssystem af reservedele tilbyder levering også inden for 24 timer i de fleste regioner.


Trin V motorteknologi

PowerTech EWX

EWX motorer er kompakte, kraftige, omkostningseffektive og lette at installere uden at kræve nedkølet EGR eller SCR. Vores lige ud ad landevejen-PowerTech EWX 2.9L og 4.5L motorer har cylinderhoveder med 2 ventiler, højtryks common-rail brændstofsystemer og elektroniske styreenheder med fuld autoritet. De bruger simpel wastegate-turboladning for at bevare kortvarig respons og maksimale drejningsmoment under alle driftsforhold.

PowerTech PWS

PWS 4.5L og 13.6L motorer kombinerer avancerede brændstofteknologier, forbedret motorkalibrering og enkel wastegate-turboladning. PWS-motorer har PowerTech Plus-teknologi med et DOC / DPF og et SCR-system, der reducerer emissioner og samtidig maksimerer ydelsen.

PowerTech PVS

PVS 6.8L motorer levere mere kraft, drejningsmoment og brændstoføkonomi. De benytter vores gennemprøvede PowerTech Plus-teknologi med turboladning med variabel geometri, en DOC / DPF og et SCR-system til at forbedre forbrændingseffektiviteten, reducere emissioner, forbedre ydelsen og forbedre væskeøkonomien.

PowerTech PSS

PSS-motorer giver en kraftfuld kombination af effekttæthed, ydelse og væskeeffektivitet. PowerTech PSS 4.5L, 6.8L, 9.0L, 13.5L og 13.6L motorer kan håndtere næsten ethvert job med den utrolig høje ydeevne i off-road tildelinger. Alle slagvolumener har turboladere i serien for at kunne levere fremragende ydeevne og respons. PSS-motorer har en gennemprøvet PowerTech Plus-teknologi, der inkluderer et DOC / DPF og et SCR-system designet specielt til off-road-applikationer.


Tabel for industrimotorers nominelle effekt

 

Udvid alleSkjul alle

Dokumenteret ydelse

Off-road-erfaring

John Deere har milliarder af timers erfaring i marken med off-road-motorteknologi.
Vi bruger en udstødningssystemstrategi, der er designet til at være gennemsigtig for føreren uden at påvirke maskinens ydeevne. Vores gennemprøvede løsning til efterbehandling har registreret mere end 1 milliard timers drift på hundreder af interne og eksterne OEM-tildelinger.

Turboladet kraft

John Deere motorer leverer hurtig kortvarig respons og højt maksimalt drejningsmoment takket være skræddersyede turboladningsteknologier. Vi bruger en kombination af wastegate, variabel geometri og serie turboladere til at imødekomme dine tildelingsbehov.

Pålidelig driftstid

Daglig driftssikkerhed

John Deere motorer har top-liner køling, effektiv smøring og robuste kølesystemer til pålidelig drift.

Lang holdbarhed

Stor belastning, komponenter i overstørrelse og cylinderforinger i vådtype giver langt motorliv. John Deere-motorer, der er designet til robuste tildelinger.

Ekstreme forhold

John Deere motorer er bygget til at køre i varme og tørre, frosne og fugtige klimaer så vel som store højder. Motorstyringsenhseden (ECU) overvåger og beskytter motorkomponenter under disse ekstreme forhold.
I regioner, hvor brændstofkvaliteten kan variere, beskytter John Deere motoren med to-trins brændstoffiltrering og vanddetektion.

Effektiv drift

Brændstoføkonomi

John Deeres effektive design brændstofkammer med højringstempler hjælper med at levere sublim brændstoføkonomi.

Mindre dieseludstødningsvæske (DEF)

Brug af afkølet EGR reducerer nitrogenoxider (NOx) ud af motoren. Dette gør brug af et mindre selektivt katalytisk reduktionssystem (SCR) og lavere dieseludstødningsvæske (DEF) forbrug muligt. John Deere motorer med EGR bruger 1 til 3 procent mindre DEF sammenlignet med ikke-EGR motorer.

Omkostninger i livscyklus

Pålidelig drift, lav vedligeholdelse, lang motorlevetid og enestående væskeøkonomi fører til lave driftsomkostninger med John Deere-motorer.

Lange serviceintervaller

500 timers interval for olie- og brændstoffiltre, 1.500 timer for OCV, 4.500 timer for dieseludstødningsvæske (DEF)-forsyningsmodulfilter, 6.000 timer for kølervæske og op til 15.000 timer for DPF. Der kræves ingen service på frontudstyrsfilter til dieseludstødningsvæske (DEF).

Enkel integration

Trin V klar løsning

Der kræves ingen ombygning af motor. Ingen ændringer af hardware.

John Deere Stage V motorer har samme kuvertstørrelse på motoren og bruger de samme monteringspunkter som John Deere Trin IV motorer. Din maskines har dual EPA og EU certifikation.

Integrationsfleksibilitet

Med flere muligheder for dele og forskellige efterbehandling af udløb og indløb, skal O.E.M.'ere muligvis foretage færre ændringer for at integrere John Deere-motorer. Enkel konfigurerbarhed sparer udviklingsomkostninger og reducerer leveringstiden til markedet.
Servicepunkter på en side gør installation og vedligeholdelse lettere.