Mekanisk drivsystem

Indbyggede planethjulaksler

Funk™ indbyggede planethjulaksler er lige så pålidelige, som de kommer

Når arbejdsbyrden er tung, og forholdene er barske, har dit udstyr brug for aksler, der kan klare presset. Vores akselfamilie har igen og igen bevist sig selv — og under de mest ekstreme forhold. Deres styrke og holdbarhed har gjort dem til fast udstyr inden for skovbrug, landbrug, oliefelt, minedrift og byggeri samt i en række specialanvendelser.
Vores aksler med højt drejningsmoment og aksler med lav hastighed er designet med et byggesten-koncept, der giver os mulighed for at tilbyde tusindvis af konfigurationer og frem for alt at skræddersy en aksel, der passer præcist  til dine krav til drejningsmoment og belastning. Alle John Deere aksler er ikke-styrbare og er bygget stærk til at bidrage til stivhed i dit udstyr’s ramme. Og fordi de tilbyder bred bæreafstand, giver de dig ekstra fleksibilitet i bæltebredde.


Vi er forpligtet til at tilføre dit udstyr værdi og give dig konkurrencemæssig fordel. Vores indbyggede planethjulaksler er et eksempel på den forpligtelse.

tabel

HMD-transmissioner

Holdbare og pålidelige hydrostatiske motordrevne (HMD) transmissioner

Funk™ HMD transmissioner er udstyret til at virke med højteknologiske hydraulikker. De leverer de elektroniske styreenheder, du har brug for til udstyr med stor belastning såsom doseringsmaskiner, motorgradere, jernbanekøretøjer, fejemaskiner, asfaltudlæggere og praktisk talt enhver anden applikation, hvor en kontrolleret kørselshastighed er kritisk.

18000 HMD — til behov for høj effekt

Den mest populære model i vores HMD-serie, 18000 tilbyder en generøs 149-kW (200 hk) ydelse til kraftfulde tildelinger. Designet inkluderer en integreret smøreoliepumpe, der smører indgangssplines og -lejer fuldstændigt, hvilket forøger transmissionens levetid. To muligheder med højt tandhjul og fem lave udvekslingsforhold producerer de hastigheder, der passer til udstyr inden for skovbrug, byggeri, jernbane, minedrift og landbrug.

HS17000 HMD — skift på farten

HS17000 er en to-trins powershift-transmission, der er i stand til at skifte tandhjulintervaller, mens den er i bevægelse. Hastighederne opnås ved brug af elektrisk styrede magnetspoler og hydraulisk aktiverede flere våde skivekoblinger.

Powershift transmissioner

Pålidelige powershift transmissioner

Kunder stoler på, at du leverer pålideligt, højtydende udstyr med de nyeste opdaterede komponenter. Vi producerer powershift-transmissioner, der hjælper dig med at imødekomme dine behov —, og vi gør det med personlig, opmærksom service, uanset din drifts størrelse.
Vores powershift-transmissioner fås i både drejningsmomentomformer og direkte drev, der dækker tildelingen inden for landbrug, byggeri, skovbrug, minedrift, støtte til flyvemaskiner, vedligeholdelse af jernbane og andre industrier. Monteringsmuligheder inkluderer motor, midtskib og fjernbetjening. Funk™powershift transmissioner er bygget i et af de mest avancerede produktionsanlæg til kraftoverførsel i verden. Vores førende teknologi betyder, at dine O.E.M-maskiner skifter glattere sammen med fingerspidshastighed og retningsstyreenhed. Dette gør det muligt for fører at få mere produktion ud af maskinen hurtigere og med mindre indsats.
Bedst af alt tror vi stadig på personlig service, så når du har en specialordre eller et andet unikt behov, svarer vi. Vores tildelingstekniske team vil arbejde tæt sammen med dig og levere en detaljeret konceptydelsesanalyse af dit køretøj.

HMD-transmissioner

En modulær tilgang til at bygge pumpedrev

Med tusindvis af kombinationer, udvekslingsforhold, hydrauliske pumpeadaptere, monteringsmuligheder og mere — kan vi konfigurere et pumpedrev til dine designspecifikationer. Bygget til stille drift fås vores pumpedrev fås i fire serier op til 708 kW (950 hk) og udstyret til at fungere som uafhængig montering, direkte motormontering eller kobling-drevne enheder. Adaptere fås i en række forskellige motorhuse og svinghjulstørrelser.

Fordelene ved tilpasning

Med mere end 50 års erfaring bag os og vores unikke kombination af tilpasset design og modulopbygget produktion kan John Deere tilbyde meget holdbare og pålidelige pumpedrev. Uanset om du har brug for et nyt pumpedrev eller support på et eksisterende drev, giver vores modulære monteringssystem os hurtigt det, du har brug for.

Du vil også blive glad for vores integrationssupport-netværk. Vores tildelingsmotorer kan hjælpe dig med at vælge de muligheder, der bedst passer til dine behov. Vi tilbyder også dedikeret O.E.M.-service og langsigtet support, selv når produktet ikke længere fås i handlen.

Tilføj alle fordelene—, inklusive vores mange brugerdefinerede muligheder—, og det er let at se, hvorfor Funk-pumpedrev er så mange udstyrs-OEM'ers valg.

Planetgear

Vi tilbyder en komplet serie af Funk planethjuldrev til O.E.M'er inden for landbrug, byggeri, produktion, marine, minedrift og olieindustri. Anvendelser til disse holdbare drev inkluderer transportbånd, kraner, larvebånd, gravemaskiner, vejruller, bæltekøretøjer, spil og mange andre.

Du kan regne med Funk planethjuldrev for at levere holdbarhed, ydeevne og overlegen teknik. Vores driftsdesign inkluderer forskellige forhold mellem input tandhjulreduktionssæt sammen med en eller flere kombinationer af center-sektions planethjul, der leder strøm gennem outputarrangementer for at imødekomme en bred vifte af anvendelser.

tabel