Marineapplikationer: Dieselmotorer

Indledning

Nothing Runs Like A Deere™

John Deere PowerTech™ motorer er lige så kraftfulde og driftssikre på vandet som på landjorden. Vores marinedrev, generator, og udstyrsmotorer deler det samme ry for ydelse og driftssikkerhed som de modsvarende motorer i landbrug og industri har nydt i årtier. De er konstrueret med fokus på lang levetid, driftssikkerhed, høj ydelse, brændstoføkonomisk, lydsvag drift, nem adgang til de primære komponenter og forenklet integration. Det er ikke blot fordi, vi siger det. Se hvorfor John Deere er det kraftfulde og driftssikre valg.

Opfylder regulativer i hele verden

John Deere marinemotorer opfylder internationale, europæiske og USA emissionsstandarder for godkendte fartøjer. John Deere opfylder U.S. Environmental Protection Agency (EPA) Marine Tier 3 emissionregulativer med et komplet sortiment af PowerTech motorer for nybyggede fartøjer samt ved motorudskiftning.

  • EPA Tier 3 regulativer for fartøjer der er indregistreret i USA
  • Europæiske Union Ikke Vejkørende Mobile Maskiner (NRMM – 97/68/EF med tillæg), hvis standarder også anerkendes af CCNR for sejlads på Rhinen
  • European Union Lystbådsdirektiv II (RCD II)
  • International Maritime Organization (IMO) Tier II
  • Engine International Air Pollution Prevention (EIAPP) certifikater udstedt af EPA eller American Bureau of Shipping (ABS) kan leveres for udvalgte motormodeller.

Motorer for ikke-regulerede områder

Udover de nævnte motorer for diverse emissionsregler, tilbyder John Deere motorer for ikke-regulerede regioner i hele verden.

Maritime klassifikationsselskaber

John Deere leverer et fuldt sortiment af marinemotorer designet til at opfylde kravene fra diverse maritime klassifikationsselskaber.

Marine fremdrift M ratings

Ratings er baseret på ISO 8665/SAE J1225 standard ydelsesrating og ISO 3046/SAE J1995 krumtapseffektrating. M-ratings definitioner leveres som en hjælp til valg af de motorer der bedst passer anvendelseskravene. Det anbefales at konsultere en John Deere marineforhandler eller motordistributør for at bekræfte den optimale rating for den specifikke anvendelse.

 

Udvid alleSkjul alle

Motormodel

M1

BESKRIVELSE

M1 rating er for marineapplikationer der kan være i drift op til 24 timer dagligt med uafbrudt fuld effekt og med belastningsfaktorer1 over 65 procent.

MULIGE ANVENDELSER

Bugser- og slæbebåde, fiske- og rejetrawlere, og deplacements-fiskerbåde.

M2

BESKRIVELSE

M2 rating er for marineapplikationer der typisk er i drift mellem 3.000 og 5.000 timer om året og med belastningsfaktorer1 over 65 procent. Denne normering er for applikationer der er i kontinuerlig drift med fuld effekt i ikke over 16 timer ud af 24 timers drift. Den resterende driftstid er på eller under marchfart.

MULIGE ANVENDELSER

Bugser- og slæbebåde på korte strækninger, færger på lange strækninger, store passagerfartøjer, og offshore deplacements-fiskerbåde.

M3

BESKRIVELSE

M3 rating er for marineapplikationer der typisk er i drift mellem 2.000 og 4.000 timer om året og med belastningsfaktorer1 over 50 procent. Denne normering er for applikationer der er i kontinuerlig drift med fuld effekt i ikke over 4 timer ud af 12 timers drift. Den resterende driftstid er på eller under marchfart.

MULIGE ANVENDELSER

Kystfiskerbåde, offshore mandskabsbåde, forskningsbåde, færger på korte strækninger, og middagskrydstogtsbåde.

M4

BESKRIVELSE

M4 rating er for marineapplikationer der typisk er i drift mellem 1.000 og 3.000 timer om året og med belastningsfaktorer1 under 40 procent. Denne normering er for applikationer der er i kontinuerlig drift med fuld effekt i ikke over 1 time ud af 12 timers drift. Den resterende driftstid er på eller under marchfart.

MULIGE ANVENDELSER

Kystnære mandskabsbåde, charterfiskebåde, lodsbåde, dykkerbåde, og planende kommercielle fiskerbåde.

M5

BESKRIVELSE

M5 rating er for rekreative marineapplikationer og certificeret let kommerciel Tier 3 applikationer der typisk er i drift op til 1.000 timer om året og med belastningsfaktorer1 under 35 procent. Denne normering er for applikationer der er i drift med fuld effekt i ikke over 30 minutter ud af 8 timers drift. Den resterende driftstid er på eller under marchfart.

MULIGE ANVENDELSER

Lystbåde, taktiske militære fartøje, og redningsbåde.

1 Belastningsfaktor er den aktuelt forbrændte brændstof over en tidsperiode divideret med forbruget ved fuld effekt i samme tidsperiode. For eksempel, hvis en motor forbrænder 160 liter brændstof under otte timers drift, og forbruget ved fuld effekt er 60 liter i timen, er belastningsfaktoren her 160 liter / (60 liter i timen x 8 timer) = 33,3 procent.

† Marchfart er enhver driftstid hvor motorhastigheden er mindst 200 omdr. under maksimalt tilladte motorhastighed.

 

Propellerydelse

John Deere motorer giver dig en effektiv kombination af ren kraft og stærk slidstyrke. Fra 60 til 559 kW 80 til 750 hk), vores komplette, højeffekts sortiment har de rette motorer til dine behov — hver af dem med øget moment ved lavere hastigheder. Og resultatet? John Deere motorer opbygger effekten hurtigere for en højere marchfart ved lavere omdrejninger. Boost dit fartøjs ydelse i vind, bølger, tidevand og strømme med driftssikker effekt der er klar når du er det.

 

2 EX = MARPOL Annex VI uddrag. Ikke en mulighed i alle lande.

Indledning

Effekt der aldrig svigter

John Deere er en betroet leverandør af generator drivmotorer i hele verden. For driftssikker kraft fra  40 til 416 kW (54 til 558 hk), leverer John Deere generatordrev og konstanthastigheds udstyrsmotorer en lydsvag drift og lav vibration. De vandkølede udstødningsmanifolder levere en kølig, lydsvag ydelse. Og alle 4-cylinder modeller har interne balanceaksler for reduktion af vibrationer. 

Marinegenerator drivmotorer ratings

Marinegenerator drivmotor rating er den tilgængelige kraft under normale varierende elektriske belastningsfaktorer3 i et begrænset antal timer årligt i kommercielle anvendelser. Denne rating inkluderer 10 procent overbelastningskapacitet, og er i overensstemmelse med ISO 8528 primæreffekt. Gennemsnits belastning over en 24-timers periode må ikke overskride 67 procent af primærrating, hvoraf ikke over to timer er mellem 100 procent og 110 procent af primærrating.

Denne rating anvendes for applikationer der kræver konstant hastighed i udstyrsapplikationer.

 

3 Belastningsfaktor er den aktuelt forbrændte brændstof over en tidsperiode divideret med forbruget ved fuld effekt i samme tidsperiode. For eksempel, hvis en motor forbrænder 160 liter brændstof under otte timers drift, og forbruget ved fuld effekt er 60 liter i timen, er belastningsfaktoren her 160 liter / (60 liter i timen x 8 timer) = 33,3 procent.

4 EX = MARPOL Annex VI uddrag. Opfylder også EU Stage III A emissioners regulativer. Specifikationerne kan blive ændret.

Du er dækket godt ind med os

John Deere leverer et fuldt sortiment af driftssikre og brændstoføkonomiske udstyrsmotorer med variabel hastighed5 der hjælper dig til at opfylde U.S. Environmental Protection Agency Marine Tier 3 emissionskrav5 og marintime klassificeringsselskaber. Se din John Deere marineforhandler eller motordistributør for komplette specifikationer. Log på JohnDeere.com/Dealer for at finde den nærmeste serviceforhandler.

Tør-udstødning eller våd-udstødning manifolder

John Deere PowerTech kølet, tør udstødningsmanifold motorer (TF og HF modeller) er konstrueret til drift af fartøjets udstyr som pumper, spil, dækkraer og hydraulik. Med slagvolumen fra 4,5 til 13,5 liter og ydelser fra 74 til 448 kW (99 til 600 hk), har det aldrig været nemmere at opfylde EPA Marine Tier 3 kravene. John Deere PowerTech kølede, våd-udstødningsmanifold marinemotorer (HFM modeller) er normeret til levering af driftssikker udstyrseffekt for oceangående fartøjer og andre anvendelser der kræver typegodkendelser fra maritime klassificeringsselskaber. Med ydelser fra 242 til 373 kW (325 til 500 hk), er disse motorer klar til at arbejde.

 

5Kan ikke leveres i alle lande. Specifikationerne kan blive ændret.

6 EX = MARPOL Annex VI uddrag Specifikationer med forbehold for ændringer. Opfylder Marine EU Stage V. †Opfylder Kina Stage I.