Kør med tillid

Du kan regne med, at John Deere PowerTech™ industrimotorer starter om morgenen, fungerer effektivt hele dagen og arbejder pålideligt i mange år. Men ren produktydelse er ikke engang den stærkeste ting ved at arbejde med John. Det er tilliden ved at have John Deere-integrations- og supportnetværket ved din side ved hvert trin hen ad vejen.

motorer i drift

Off-road-erfaring

John Deere er specialiseret i robuste tildelinger off-road. Det er derfor’, vores motorer er bygget med komponenter der kan holde til høje belastninger, top-liner-køling, stålstempler for at maksimere pålidelighed og vådtype cylinderforinger der resultere i lang holdbarhed.

Styrken ved det frie valg

Med John Deere får du en bred vifte af konfigurationer og tilbehør, så du kan specificere den rigtige motor, der passer bedst til din tildeling. Vores forudkonfigurerede muligheder kan hjælpe med at spare dig for timers motorindstilling og hjælpe dig med at få maskiner på markedet hurtigere.

Integrationsassistance

Du får ekspert integrationsassistance af John Deere motorer og forhandlere. O.E.M.'s kan anvende vores tildelingstekniske erfaring og know-how til at arbejde for at hjælpe dig med at spare udviklingstid og penge.

Kundesupport

Med mere en 4.000 John Deere servicesteder over hele verden behøver du aldrig tage ret langt for at finde ekspertassistance og råd.

Hurtig levering af reservedele

Vores distributører og forhandlere sørger for at have vedligeholdelsesdele såvel som mange andre almindelige reservedele på lager for hurtigt at imødekomme dine servicebehov. Vores verdensomspændende distributionssystem af dele tilbyder levering også inden for 24 timer i de fleste regioner.

motorer i drift

PowerTech M

Disse motorer er de enkleste i PowerTech familien og har 2-ventilhoveder, turboladere med fast geometri og mekaniske brændstofsystemer. PowerTech M 4.5L motorer er perfekte til mindre krævende tildelinger. Deres mekaniske styreenheder er enkel at betjene og vedligeholde.

PowerTech E

Disse motorer har også 2-ventilhoveder og turboladere med fast geometri, men indfører elektroniske styreenheder med fuld autoritet og mere sofistikeret brændstoflevering. Disse 4.5L og 6.8L motorer bruger en højtryk-commonrail (high-pressure common rail) (HPCR) brændstofsystem.

PowerTech Plus

Ved at anvende den mest avancerede motorteknologi har PowerTech Plus-motorer et 4-ventils cylinderhoved, elektroniske styreenheder med fuld autoritet, turbolader med variabel geometri (VGT) og afkølet recirkulationssystemer til udstødningsgas (Exhaust Gas Recirculation) (EGR). De fås i større slagvolumener (4.5L, 6.8L, 9.0L og 13.5L) og giver ultimativ ydeevne og brændstoføkonomi.

Motorer til tier 3 tabel
Tabel for ikke-emissionscertificerede industrimotorers nominelle effekt