De 8 ting, du har brug for at vide om flis

Gødning af plænen er lige blevet nemmere. Flis fra afklipning er den naturlige måde at gøde plænen med vigtige næringsstoffer. Her er otte ting, man har brug for at vide.

Gødning af plænen behøver ikke være en sur pligt – du kan bare lade dine græsafklip gøre arbejdet for dig. Flis fra afklipning er den naturlige måde at gøde plænen med vigtige næringsstoffer. Her er otte ting, man har brug for at vide:

  1. Bioklip gør det muligt at skære afklip fint nok, så de ikke kan ses, når de igen fordeles på plænen.
  2. Sørg for, at klingerne er skarpe. Skarpe klinger hjælper med at sikre et præcist snit af høj kvalitet.
  3. Bioklip returnerer kvælstofrige næringsstoffer til plænen. Det gøder plænen og kan reducere den mængde gødning, der er brug for.
  4. Følg reglen om "en tredjedel", når du klipper barkflis, og tag ikke mere end den øverste tredjedel af græsbladet. Forhold med hurtigt vækst vil kræve hyppigere græsslåning.
  5. Bioklip fungerer bedre, når græsset er tørt.
  6. Systemet MulchControl™ fra John Deere er den nemme måde at bioklippe, mens du slår græs.
  7. Hvis forhold med højt eller vådt græs resulterer i grimme klumper, bør dit system med MulchControl™ bruges i med sideudkast.
  8. Hvis forholdene berettiger til at bruge systemet med MulchControl™ med sideudkast, vil afklip sandsynligvis være synlige i et par dage, mens de henfalder.

Denne eksklusive teknologi kan fås med one-touch-teknologi på John Deere X350 Select-seriens siddetraktorer med en 42'' eller 48'' Accel Deep™ klippeskjold og andre plæneklippere i Select-serien.

Sæt med MulchControl™ med teknologien træk i et håndtag fås på S240 siddetraktorer med Accel Deep™ klippeskjold, Select-seriens plæneklippere, Signature-seriens plæneklippere og alle Residential ZTrak-plæneklippere.

Alle sæt med MulchControl™ fra John Deere inkluderer flisklinger for de bedste bioklipresultater.