Automatiseringssystemer

Automatiseringssystemer

Spar tid og udgå stress ved gentagne opgaver

Automatiseringsværktøjer fjerner de kedelige, repetitive opgaver og giver dig fleksibilitet til at bruge tid på at administrere din drift. De er også nyttige, hvis du er afhængig af deltidsansatte eller mindre erfarne førere. Automatisering garanterer et fantastisk job hver gang.

Problemfrit integreret

Problemfrit integreret

Alle vores komponenter kan udskiftes, og selvom din maskine ikke er grøn og gul, kan du stadig drage fordel af John Deere Precision Ag Technology.

Nem at bruge

Nem at bruge

Alle komponenter og al software er udviklet af os. De er designet af landmænd til landmænd og er nemme at bruge og bygget til et langt arbejdsliv.

Målbar rentabilitet

Målbar rentabilitet

Dine data gemmes sikkert i John Deere Operations Center, hvor du kan foretage en detaljeret analyse af maskineffektivitet, udbytte og meget mere for at hjælpe med at understøtte din rentabilitet.

John Deere Connected Support™-tjenester

John Deere Connected Support™-tjenester

Intelligent landbrug handler ikke kun om præcisionslandbrug. Det handler også om at maksimere din maskiners driftstid. John Deere Connected Support™, der leveres af forhandleren, tilbyder en række maskinovervågnings- og proaktive tjenester, der holder dig kørende, uanset hvad fremtiden bringer.

Lokalitetsbestemt landbrug

Lokalitetsbestemt landbrug

Find ud af, hvordan markdata fra flere kilder anvendes til at oprette kort over variable mængder, som gør det muligt at administrere individuelle områder på din mark for at forbedre vækst og udbytte.

Intelligent landbrug: det væsentlige

Intelligent landbrug: det væsentlige

For at komme i gang med præcisionslandbrug behøver du kun en modtager, skærm, JDLink™-forbindelse og en konto i John Deere Operations Center™. Ydermere er John Deere Operations Center™ gratis!

Styringsløsninger

Styringsløsninger

Ingen overspringningshandlinger, ingen overlapninger – Følg de samme spor hver gang helt håndfrit. Vi tilbyder en meget høj præcision og har udvidet vores styringsområde med løsninger til alle mærker af udstyr.