Machine SyncPræcisions-landbrugsteknologi

  • Trådløs forbindelse af flere maskiner - traktorer, mejetærskere og finsnittere i deres eget netværk. En maskine fungerer som "fører", og styrer hastighed, retning og position af "følgere".
  • Sikrer løbende aflæsning uden spild.
  • Prioriterer aflæsning fra mejetærsker og forbedrer høsteffektivitet.
  • Reducerer risiko for kollision mellem maskiner.
PLADSHOLDER ALT TEKST

Mejetærsker til traktor

Gen4 Machine Sync tillader maskinstationer at forbinde op til 6 maskiner i deres eget trådløse netværk. Mejetærsker fungerer som fører, og synkroniserer hastighed og retning på traktor for løbende præcis aflæsning.

Mejetærskerfører kan regulere traktor frem og tilbage for at sikre ensartet læsning af kornvogn. Individuelle mejetærskere i samme arbejdsgruppe kan også dele deres korntankfyldning og aflæsningssnegls status med traktorer for bedre høstlogistik og koordineret aflæsning.

SPFH til traktor

Finsnitter til Traktor

Machine Sync opsætter en ‘U’-formet zone omkring finsnitter der er specielt nyttig ved direkte læssende høstopgaver, hvor en traktor og ensilagevogn skal være tæt på høstmaskinen hele tiden. Finsnitter kan styre hastighed på traktorer fra højre, bagerste eller venstre for aflæsning uden spild. Evnen til at styre to traktorer samtidig forenkler også overgangen fra en frakørselsvogn til den næste og reducerer tab af afgrøder.

Traktor til traktor

Traktor til traktor

John Deere Machine Sync er en fremragende løsning ved brug af trukne høstmaskiner for specialafgrøder som kartofler eller løg. Den førende traktor kan koordinere bevægelserne for den aflæssende traktor for sikker aflæsning. Det er vigtigt ved arbejde, hvor tømmevognen skal være tæt på finsnitteren. Machine Sync sikrer en konstant afstand mellem maskiner gennem aflæsningen og forhindrer potentielt skadende kollisioner.

Præcisionslandbrug

Precision Agriculture Technology

Se, hvordan forskellig John Deere Precision Agriculture Technology kan hjælpe dig på tværs af en bred vifte af dine landbrugsaktiviteter.