StarFire 6000 antenne og signalerTeknologi til præcisionsdyrkning

  • SF1, GLONASS og Terrain Compensation Module (TCM) i basisudgaven
  • Triple StarFire præcision
  • Ni måneders gentagelsespræcision inden for sæsonen
  • RTK Extend – 14 dage
PLADSHOLDER ALT TEKST

Få styr på din bedrift

Skal du have adgang til John Deere løsninger til præcisionsdyrkning skal du begynde med den nye StarFire 6000 antenne eller en integreret version, som også fås til vores nye 2020 traktormodeller 7R og 8R. Den har et nyt dynamisk design, tyveribeskyttelse, bedre funktionsdygtighed og ikke mindst et udvidet signalområde. Dette giver dig mulighed for at blive hurtigere klar til arbejdet i marken, giver dig større præcision og endnu bedre signalstabilitet.

StarFire 6000 antennen modtager op til tre korrektionssignaler parallelt – og har dermed det bedste korrektionssignal og den bedste signaldækning, der er tre gange bedre i forhold til tidligere generationer af antenner. Den vælger altid aktivt det bedste signal, og hvis forholdene ændrer sig, kan den skifte 80 % hurtigere til den bedste geostationære satellit.

Forbedret SF1-signal

Forbedret SF1-signal

Vores enestående signal på startniveau giver dig +/-15 cm nøjagtighed spor til spor, fra tidligere +/-23 cm. Den er gratis og leveres med GPS & GLONASS-satellitsignaler til positionering.

Næste niveau: SF3-signal

Næste niveau: SF3-signal

SF3-signalet giver forbløffende +/-3 cm præcision fra spor til spor og gentagelsespræcision inden for sæsonen i op til 9 måneder. Endnu bedre er det, at indlæsningstiden er op til fire gange hurtigere end med SF2, så du kan bruge mere tid på at arbejde i marken i stedet for at vente på forageren eller gå på kompromis med kvaliteten.

ultimativ nøjagtighed og gentagelsespræcision

Ultimativ nøjagtighed og gentagelsespræcision

RTK er den bedste løsning for din landbrugsvirksomhed. Fuld præcision på mindre end 1 minut. Nøjes med at registrere dine markgrænser én gang. Du vil øge din produktivitet og komfort ved at arbejde i fuld bredde under alle forhold. Få glæde af funktioner som grænsespor og en perfekt sektionskontrol-ydelse. Endelig vil du kunne drage fuld fordel af avancerede løsninger som AutoPath og AutoTrac-vendeautomatisering.

Effektiv tyverisikring

Effektiv tyverisikring

Vi har to tyverisikringsfunktioner til rådighed til StarFire™ 6000-antenne.

Sikkerheds-PIN og låsesæt.

Med PIN-beskyttelse kan du aktivere og låse modtageren op med en unik firecifret PIN-kode. Når den er aktiveret, kan kun brugere, der kender PIN-koden, bruge maskinen. For at forhindre uautoriseret afmontering af modtageren fra en maskine kan du også beskytte StarFire™ 6000 med et mekanisk låsesæt. Alternativt kan du også fjerne en maskines universalkomponenter efter arbejde og fastlåse dem sikkert indtil næste brug.

Præcisionslandbrug

Precision Agriculture Technology

Se, hvordan forskellig John Deere Precision Agriculture Technology kan hjælpe dig på tværs af en bred vifte af dine landbrugsaktiviteter.