StarFire 7000 antenne og signalerPræcisions-landbrugsteknologi

  • Avanceret terrænkompensationsmodul (TCM)
  • Multi-konstellation (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: +/- 15cm præcision
  • SF-RTK: +/- 2,5 cm nøjagtighed & 5-års gentagelsespræcision
  • RTK: Basisstation eller mobil RTK, incl. RTK Extend – 14 dage
PLADSHOLDER ALT TEKST

Få din bedrift op til et nyt niveau

John Deere præcisionsløsninger til landbrug starter med den nye StarFire™ 7000 antenne, integreret eller universel. The StarFire™ 7000 antennen byder på større nøjagtighed, hurtigere indtjeningstider og 5 års sæson-til-sæson-repeterbarhed. Det betyder mindre fastgørelsesdele, hurtigere tider med genopretning efter en skyggehændelse, og tilliden til, at dine styrelinjer og grænser ikke skifter fra år til år. Da nøjagtighed og repeterbarhed fortsætter med at være vigtigere for at nå til plante efter plante nøjagtighed, byder StarFire™ 7000 på den avancerede kalibreringsfunktion TCM. Med et øget antal servicedele giver den nye StarFire™ antenne bæredygtig og økonomisk driftseffektivitet.

/6r-tractor-img

Yderligere forbedret SF1-signal

Med StarFire™ 7000 forbedrede vi vores marktestede SF1-signal. Som værende kompatibel med signaler fra fire satellitkonstellationer (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) ser StarFire‘ 7000-antennen flere satellitter på himlen. Gør den mindre modtagelig for skyggeeffekter, mens du har glæde af vores velkendte +/-15 cm præcision spor til spor.

starfire-7000

Nyt SF-RTK-signal

Den nye SF-RTK-korrektion giver forbedret +/-2,5 cm nøjagtighed spor til spor og 5 års gentagelsespræcision sæson til sæson. Med en indlæsningstid, der er op til tre gange hurtigere end med SF6000-antennen ved hjælp af SF3. Takket være SF-RTK kan du hurtigere komme i gang med arbejdet, når du går i marken, og nyde godt af 100 % forbedret dækning med væsentligt reduceret skyggeeffekt.

6r-tractor-view

Radio RTK og Mobile RTK

Da StarFire 7000™ er kompatibel med det gennemprøvede John Deere Radio RTK- og 4G LTE Mobile RTK-modem, kan du vælge den bedste lokale løsning.

SF7000-skærm

Effektiv tyverisikring

Vi har to tyverisikringsfunktioner til rådighed til StarFire™ 7000-antenner Sikkerheds-PIN og låsesæt.

Med PIN-beskyttelse kan du aktivere og låse modtageren op med en unik firecifret PIN-kode. Når den er aktiveret, kan kun brugere, der kender PIN-koden, bruge maskinen. For at forhindre uautoriseret afmontering af modtageren fra en maskine kan du også beskytte StarFire™ 7000 med et mekanisk låsesæt. Alternativt kan du også fjerne en maskines universalkomponenter efter arbejde og fastlåse dem sikkert indtil næste brug.

Præcisionslandbrug

Precision Agriculture Technology

Se, hvordan forskellig John Deere Precision Agriculture Technology kan hjælpe dig på tværs af en bred vifte af dine landbrugsaktiviteter.