Plantning & såning

Analyse og forberedelse

Ved hjælp af udbyttekortlægningsdata fra John Deere Operations Center™ kombineret med andre data, hvis de er tilgængelige (prøvetagning af jordnæringsstoffer, satellitbiomasse osv.), er det nemt at oprette såningskort med variabel dosering. Du kan gøre dette selv eller samarbejde med din agronom eller specialisten i Precision Ag hos den lokale forhandler.

john-deere-precision-ag-specialist-with-customer

Udførelse i marken

Når såningskortene er færdige, kan du oprette en arbejdsplan for de enkelte marker med styrelinjer til din plantemaskine eller såmaskine og sende den til traktoren. Takket være ISOBUS-kompatibilitet vises indstillingerne for såmaskinen på traktorens skærm, så snart den er tilkoblet. Når traktoren kører ind i marken, vises jobbet automatisk på skærmen. Det eneste, føreren skal gøre, er at bekræfte opgaven, og så kan de gå i gang med det samme.

Kvalitet er alt. Det handler om at gøre det rigtigt.

kvægavler
James Dyer
Farm Owner

Kundehistorier

Tiden er nu inde til såning med variabel dosering!

Tiden er nu inde til såning med variabel dosering!

Såning med variabel dosering handler ikke kun om at øge udbyttet og reducere omkostningerne. Det handler også om at reagere hensigtsmæssigt på faldende nedbør forårsaget af klimaændringer. Flere franske landmænd og maskinstationer forklarer, hvordan de tager udfordringen op.

Hvert frø er værdifuldt

Hvert frø er værdifuldt

Sammen med Saaten-Union er John Deere på udkig efter nye måder at optimere såning på. For at gøre dette skal teknisk ekspertise og agronomisk viden gå hånd i hånd.