AutoTrac redskabsstyring - PassivPrecision Ag Technology

  • Perfekt præcision fra spor til spor i bakket terræn med bugserede redskaber
  • Mindre stress for føreren
  • Ensartet såning og afgrødevækst
  • Nem at installere
PLADSHOLDER ALT TEKST

Automatisk kompensering for afdrift

AutoTrac redskabsstyring – passiv løser et problem, som den enkelte AutoTrac løsning ikke kan: I ujævnt terræn og på skråninger vil vægten af det bugserede redskab forårsage afdrift ned ad bakke. Resultatet er mellemrum og overlap, der påvirker kvaliteten. Uafhængigt af terrænet kan du nu opnå den største præcision ved alle former for såning, tilplantning og jordbearbejdning.

Det fungerer på denne måde: En ekstra StarFire antenne med fællessignal, der monteres på redskabet, kommunikerer nu redskabets nøjagtige position til traktorens AutoTrac system. Traktoren ændrer derefter kurs for at kompensere for redskabets afdrift, og du opnår dermed et perfekt resultat fra spor til spor hver eneste gang. Det er en pakke, der både er billig og nem at installere: en redskabsantenne og en Ultimate aktivering er alt hvad du behøver for at nyde godt af denne løsning.

Præcisionslandbrug

Precision Agriculture Technology

Se, hvordan forskellig John Deere Precision Agriculture Technology kan hjælpe dig på tværs af en bred vifte af dine landbrugsaktiviteter.