AutoTrac TIMJohn Deere Precision Ag Technology

  • Fuldt integreret AutoTrac™-eftermonteringsløsning
  • Brug af AutoTrac™ på maskiner fra andre producenter
  • Intet behov for yderligere rat- eller styreenhedskomponenter
PLADSHOLDER ALT TEKST

Redskabet styrer traktoren

Traktor-Redskab management (TIM) er en tovejskommunikation, dvs. en udveksling, hvor data flyder i begge retninger. På den måde udnyttes fordelene ved hele systemet, f.eks. bestående af en traktor og et redskab. Det betyder: Ved hjælp af TIM kan et redskab automatisk styre visse funktioner på traktoren - f.eks. kørehastigheden eller styreventilerne. Redskabet optimerer dermed sin drift selv og giver styrekommandoer til traktoren.

Præcisionslandbrug

Precision Agriculture Technology

Se, hvordan forskellig John Deere Precision Agriculture Technology kan hjælpe dig på tværs af en bred vifte af dine landbrugsaktiviteter.

* John Deere 400R ballepressere med fast kammer og rundeballepressere i serie 900 kræver ikke længere en redskabsspecifik aktivering af automatiseringsfunktionen. JohnDeere F441R, V451R og V461R rundballepressere har denne egenskab i basiskonfigurationen. Serie-900 ballepressere kan nemt opgraderes hos din forhandler helt tilbage til modelår 2012. Det eneste, der kræves for at gøre den driftsklar, er en aktivering af Tractor-Implement Automation, som leveres i basiskonfigurationen med GreenStar og AutoTrac™ Ready 6R traktorer siden model år 2016.