AutoTracPrecision Ag Technology

  • Mindre stress for føreren, reduktion af overlapning og overspring
  • Op til 8%* reduktion af produktionsomkostninger – afhængigt af applikationen
  • Op til 14%** produktivitetsstigning
  • Du kan arbejde under forhold med dårlig sigtbarhed
  • Reduceret jordpakning

Øg din produktivitet

AutoTrac styresystem øger produktiviteten ved at reducere produktionsomkostninger og sætte effektiviteten i vejret. Så er det nemt at håndtere lige spor, kurver og cirkulære spor, og du kan arbejde trygt under forhold med dårlig sigtbarhed. Når først du har oplevet fordelene ved AutoTrac, kan du ikke undvære det.

AutoTrac™-effektivitet

AutoTrac™-effektivitet

I John Deere Operations Center kan du foretage sikker lagring og sikkerhedskopiering samt holde skærmindstillinger for AutoTrac™ ajour som f.eks. redskabsforskydning, grænser og styringslinjer.

Vigtigste egenskaber og fordele ved AutoTrac™

AutoTrac™ assisterer maskinstyringsprocessen og forbedrer effektiviteten hele året rundt.

Højere indtjening med mindre overlapning

Højere indtjening med mindre overlapning

De fleste landbrugsprocesser kræver flere passager. Brug af AutoTrac™-styresystemet vil minimere overlapninger takket være ensartet rækkeafstand og reducere omkostninger til frø og gødning samt give generelt lavere brug af udstyr over hele linjen. Styring giver dig også mulighed for at bruge de samme kørespor år efter år, hvilket minimerer det område på marken, der er påvirket af tungt udstyr, og skaber en fast jordoverflade for effektiv traktordrift.

Mange sporingsmuligheder

Mange sporingsmuligheder

Ikke alle marker har samme form, størrelse eller tilstand. Af denne årsag giver AutoTrac™ maskinførere mulighed for at vælge mellem en lang række styringsmodeller, herunder lige kørespor, AB-kurver, adaptive cirkler, cirkelspor og byt spor.

Maskinføreren bliver mindre træt

Maskinføreren bliver mindre træt

Tid og energi er uvurderlige elementer i landbrugsprocessen. AutoTrac™ assisterer styringsprocessen for at øge førerens produktivitet og reducere træthed, hvilket gør førerne mere opmærksomme og i stand til at fokusere på vigtige redskabsindstillinger og varierende markforhold.

Præcisionslandbrug

Precision Agriculture Technology

Se, hvordan forskellig John Deere Precision Agriculture Technology kan hjælpe dig på tværs af en bred vifte af dine landbrugsaktiviteter.

*Fra "Lohnunternehmen" 1/2010
**Fra "Landtechnik" 6/2006