iGradePrecision Ag Technology

  • Pålidelig i dårligt vejr og under forhold med lav sigtbarhed (støv, tåge)
  • Kompatibel med softwaren TerraCutta fra Precision Terrain Solutions, det brugervenlige værktøj til beregning af hældninger
  • Større signalområde end med laser
  • Gør det muligt for flere maskiner at arbejde på forskellige niveauer samtidig
  • +/- 4,2 cm lodret af spor-til-spor korrektion
PLADSHOLDER ALT TEKST

Nem nivellering

John Deere iGrade* er den ideelle måde præcist at planere eller nivellere din jord på. I modsætning til sarte lasersystemer fungerer dette RTK-baserede system pålideligt i dårlig sigtbarhed og i dårligt vejr – selv om natten. For at sikre den bedste lodrette præcision er StarFire 6000 antennen kompatibel med GPS- og GLONASS satellitter. Uanset om du laver blivende fald for at dræne marken eller perfekt planerede områder til specialafgrøder, kan du regne med, at iGrade leverer et perfekt og nøjagtigt resultat hver gang.

Systemet er udviklet til at fuldautomatisere skrabebladene, og beregningsværktøjer hjælper førerne med at designe skråninger og vælge retning. I kombination med præcisionssoftwaren TerraCutta fra Precision Terrain Solutions giver iGrade mulighed for professionel planlægning af udjævningen og optimeret rutevejledning.

*Fås i udvalgte lande

Fuld automatisering

Fuld automatisering

Systemet er udviklet til at fuldautomatisere skrabebladene, og beregningsværktøjer hjælper førerne med at designe skråninger og vælge retning. I kombination med T3RRA Cutta™-software fra vores partner T3RRA giver iGrade™ mulighed for professionel planlægning af nivellering og optimeret føring.

*Fås i udvalgte lande

Præcisionslandbrug

Precision Agriculture Technology

Se, hvordan forskellig John Deere Precision Agriculture Technology kan hjælpe dig på tværs af en bred vifte af dine landbrugsaktiviteter.

*Fås i udvalgte lande