Logistik for reservedele

Logistik for reservedele

 

Vi holder dig i gang

Dette løfte starter ved forhandleren, der er tættest på dig: din forhandler og hele hans serviceteam. Resten klares af det gigantiske europæiske centrallager, hvor mere end 300.000 forskellige dele er klar til levering den næste dag.

 

 

Lagerbeholdning hos forhandlere

Lagerbeholdning hos forhandlerne

Vidste du at 8 ud af 10 ordrer kan leveres omgående af din forhandler? Og i alle andre tilfælde, er han understøttet af vores 1900 lokale forhandlere i hele Europa med deres lagerbeholdninger? Du kan selv se det ved at klikke på JDParts.com og endda bestille direkte derfra. 80% af alt hvad du har brug for er dog klar til levering nær din bedrift, selv om det er sen aften under høsten.

Det Europæiske Distributionscenter for Reservedele

Det europæiske distributionscenter for reservedele

Vores besøgende fortæller, at de aldrig har set noget lignende. Det er nok sandt, eller har du været på et lager på størrelse med 12 fodboldbaner? Det er her vi lagerfører mere end 300.000 forskellige dele – alt fra knivbolte til en 10,7 m mejetærskersnegl. Det bedste af det hele: det bevæger sig hurtigt. Vores avancerede logistik- og emballeringssystemer kan afsende en ordre til levering den næste dag kun 2 timer efter modtagelsen.

Reservdelssupportcenter

Supportcenter

Det kræver et enestpående supportcenter at køre et internationalt logistiknetværk som vores. Det fantastiske team sikrer, at næsten alle dele afsendes fra vores lagre og depoter i Europa og USA, og leveres som lovet. I visse tilfælde inkluderer det endda at videresende ordrer til fabrikker for afsendelse direkte derfra.

Support i marken

Support i marken

De rette dele er kun en del af historien. For at få dit udstyr i marken hurtigst muligt, kan du regne med et team af uddannede og certificerede teknikere der smøger ærmerne op og hjælper dig hvor det er vigtigt. Med det nyeste John Deere diagnoseudstyr og værktøjer, klarer de alt hvad der er behov for på din traktor, mejetærsker, grønthøster eller sprøjte.

Du kunne måske også være interesseret i...