BAGMONTERET REDSKAB

Bunkermaskiner, Bane, Bagmonteret redskab

Højkvalitets finish

Når de sidste finesser skal være i orden på en golfbanes bunker, på sportsanlæg, eller på boldbanens infield, eller når der skal anlægges en ny bane, så kræves der elegance og fantastisk manøvredygtighed. Nedenstående redskaber vil hjælpe dig til at levere denne perfekte finish.

Bunkermaskiner, Mark, Redskaber, Golfbane, Riflede knive

Riflede skrabere

Bagmonterede river giver glimrende dækning og er lette at hægte af ophænget, når der skal skiftes redskab. De har også en flydefunktion, så de følger jordoverfladen og sikrer en flot finish. Power-Lift løft er standard på 1200A: Du behøver blot at betjene en kontakt for at hæve og sænke riven eller et andet redskab monteret bagpå.

Bunkermaskiner, Mark, Redskaber, Golfbane, Banefinish

Banefinisher

1200 A modellen har i lang tid gjort livet lettere for greenkeepere og baneansvarlige. Med samme velkendte drivlinje som vores populære T serie Gator og en motor der kører let ved 3.100 o/min er det nemt at se hvorfor. Dette kombineret med en solidt designet lyddæmper og motorafskærmning reducerer markant maskinens lydniveau og sikrer en imponerende finish.

Bunkermaskiner, Mark, Redskaber, Golfbane, Tap

Spiker

Hvis riflede skrabere ikke er nok, er spikeren en endnu kraftigere rive med robuste pigge. Uanset hvad du har brug for, er du dækket af vores sortiment af redskaber og tilbehør.

Mere ekstraudstyr, flere muligheder

1200 bunkermaskinen byder på større fleksibilitet på golfbanen og gør dit arbejde nemmere, samtidig med at du opnår en professionel finish. Den er også fuldt kompatibel med eksisterende John Deere redskaber, inklusive de to nedenstående.

Bunkermaskiner, Mark, Redskaber, Golfbane, Fjederrive

Fjederrive

For en professionel turneringsfinish kan bunkermaskinen nemt udstyres med en fjederrive (leveres ikke aktuelt af John Deere).

Bunkermaskiner, Mark, Redskaber, Golfbane, Banefinishmåtte

Banefinisher-måtte

Udvid din banefinisher med en måtte der fastgøres nemt med to kroge. Rul måtten sammen og anbring den oven på din banefinisher for nem transport (leveres ikke aktuelt af John Deere).

 

Relaterede emner