DIVERSE

Sprøjte, Studie, Diverse

Fuld af muligheder

SelectSpray serien giver dig et valg mellem en centrifugal eller membranpumpe, et valg mellem en avanceret automatisk eller en manuel styring af dosering. Plus en endnu mere vigtig mulighed:

Valget mellem at benytte din transporter til mere end sprøjtning. På minutter og uden brug af værktøj, kan du frakoble sprøjten, og benytte ProGator Heavy Duty transporteren til uendeligt mange andre opgaver på banen. Se tilgængeligt tilbehør herunder.

Sprøjte, Golfbane, Mark, Skylletankssæt

75,7 liters skylletanksæt

Ved afslutningen af et sprøjtejob, er der ingen der ønsker at efterlade kemikalier i tank og ledninger. Den 75,7 liters skylletank forenkler rengøring af systemet ved dagens afslutning. Da sprøjter benyttes til mange forskellige typer af kemikalier, giver skylletanken brugeren mulighed for at skylle ledninger med rent vand, så der ikke er kontaminering næste gang sprøjten benyttes. Den lader brugeren skylle sprøjten på marken ved afsluttet sprøjtning. Sprøjten kan herefter opbevares sikkert og vil være klar til næste opgave. Skylletanksættet på 75,7 liter inkluderer også skylledeflektorsæt.

Sprøjte, Studie, Slangetromle, Sprøjtepistol og slange

Slangetromle, sprøjtepistol og slange

Manuelle og elektriske slangetromler leveres som tilbehør. Begge slangetromler er udstyret med 60,9 m af 12,7 mm slange samt sprøjtepistol. Den manuelle slangetromleversion har et håndsving for opspoling af slangen, mens den elektriske version benytter en elektrisk motor. Begge versioner er udstyret med tromlelås for sikkerhed og bekvemmelighed. Tromlen kan låses på plads så slangen ikke afspoles, mens udstyret ikke benyttes.

Tromlens spændingsbremse er justerbar efter brugerens præferencer. Sprøjtepistolen i støbt aluminium er justerbar fra kegle til et fast sprøjtemønster. Grebet på pistolen låser på plads, og der er et justerbart stop. Slangetromlens fødestyring skal være i opretstående position for flow til slange og sprøjtepistol.

Sprøjte, Golfbane, Mark, Skummarkør

Skummarkør

Kombineret luft- og væskeledninger til skumhuset sikrer runde og nøjagtige dråber. Der kræves ingen værktøj til justering af dosering – drej blot den lettilgængelige ventil.

Sprøjte, Mark, Faste- og styrende hjul

Opbevaringsstand og styrehjul

Når du er færdig med sprøjtning, er det virkelig nemt at afkoble tanken og frigøre din ProGator til andre opgaver. Fjern blot de tre monteringsstifter, aftag hydraulikledninger og elektriske tilslutninger, fastgør opbevaringsstande – og du er færdig. Du skal ikke engang bruge værktøj. Plus, stande inkluderer styrehjul så det er nemt at bevæge sprøjten og genmontere den.

 

Relaterede emner