DYSER

Golf & sport, sprøjter, redskaber, dyse

 

 

Den NYE John Deere Turf XC dyse – Et gennembrud i ensartet tilførsel

John Deere XC Turf dyser er specielt designet til de særlige udfordringer ved sprøjtning af golfbaner og plæner – og opnår forbedret dækning og bedre påførselseffektivitet.

Golf & sport, sprøjter, redskaber, dyse, Turf XC dyse

John Deere Turf XC dysesortiment

Vi tilbyder et udvalg af tre forskellige dysedimensioner 024, 04 og 08. For at afspejle forskellige vandvolumener fra 200 til 1.000 liter pr. hektar samt forskellige sprøjtebehov fra 3 til 7 km/t.
025 og 04 anbefales til fungicider, herbicider og vækstregulatorer mens 08 anbefales til brug med fungicider rettet mod jordtilførsel og fugtmidler.

Golf & sport, sprøjter, redskaber, dyse, reduceret drift, golfbane

Mindre afdrift

Markant reduceret risiko for afdrift og forbedret sprøjteeffekt på bladet med lufttilførselsteknologien i John Deere XC dyser. Du får mest ud af hver sprøjtning, da der fastholdes en konsistent dråbestørrelse, mens vores dyser producerer flere dråber pr. ml end andre afdriftsreducerende dyser.

 

Sammenlignet med konventionelle dyser der udsender op til 14% afdriftsdråber, producerer vores dyser mindre end 3% fine afdriftsdråber. Det betyder, at mere når produkt målet og mindre mistes.

Golf & sport, sprøjter, redskaber, dyse, helt nye designegenskaber, mark, golfbane

Helt nye designegenskaber

Vores helt nye dysedesign har en unik åbningsform, der leverer en uovertruffen ensartet dækning, uanset dysesprøjtningshøjden. Sprøjtning på ujævn jord har aldrig været så ensartet.

 

Få optimal dråbedistribution og størrelse på tværs af bom i ethvert terræn. Mønstertests viser, at sprøjedistributionen for konventionelle dyser på en bom kan afvige med op til 25% ved 30 centimeter. XC dyser, på den anden side, holder sig under 3% - og særdeles ensartet.

Golf & sport, sprøjter, redskaber, dyse, sprøjtemønster, mark, golfbane

Sprøjtemønster

Nogle gange kan en lille justering gøre en stor forskel: For at kompensere for den fremadgående bevægelse af sprøjten, har vi designet vores dyser med et omhyggeligt beregnet bagudvendt sprøjtemønster. Resultaterne viser, at designet er korrekt: Sprøjtningen fra vores dyse omfatter hele bladet og forbedrer sprøjteeffekten dramatisk på hvert blad.

 

Relaterede emner