John Deere Erfaring

Vores globale forhandlernetværk

Vores globale forhandlernetværk

John Deere forhandlere er stolte over deres enestående ry, og det har de også grund til at være. Fra førsalgsrådgivning til dele, eftersyn og reparationer gør de alt for at levere de bedst mulige løsninger til dine behov. Din lokale forhandler kender alle vores maskiner ud og ind og vil med glæde hjælpe dig med at få mest muligt ud af din investering.

Besøg dealerlocator.deere.com for at finde din nærmeste John Deere forhandler

Reservedele og reparationer

Selv en John Deere skal af og til repareres. Når den dag kommer, vil din forhandler gøre alt for at minimere driftsstoppet. Med topmoderne værksteder og fuldt uddannede teknikere kan de reparere næsten alt – hurtigt og omkostningseffektivt. Hvis du ’selv ønsker at foretage mindre reparationer, kan de i løbet af et døgn – forsyne dig med alt, du’ skal bruge, selv hvis du har en ældre model.

Originale John Deere-reservedele

Originale John Deere-reservedele

Præcision og konsekvens er nøglerne til succes – og hvis du vil sikre, at dit udstyr fortsat fungerer upåklageligt’, gør du det bedst med originale reservedele og tilbehør fra John Deere. Vi tilbyder en bred vifte af præcisionsforbedrende reservedele, som kan være med til at opretholde – eller endda forbedre – dine resultater.

Øjeblikkelig levering

Vi hader nedetid lige så meget som dig. Så hvis din John Deere forhandler ikke’ har det, du har brug for på lager, bestiller de det i vores førende globale supportsystem til reservedele.