M700/M700i serien

M700(i) Serier

Perfekt. Til dig.

Med tanke i tre størrelser fra 2400 til 4000 liter og dobbelt- eller trefløjede spredebomme fra 18 til 30 meter er det M700(i), der passer til din bedrift. Foretag dit valg, og tilpas den efter lige præcist dine sprøjteopgaver ved at vælge en M700(i) med ISOBUS eller nogle af de mange andre opgraderinger, vi tilbyder.

 

Enkle manuelle styreenheder

Enkle manuelle styreenheder

Med de enkle og driftssikre manuelle ventiler er der kun lidt, der kan gå galt, og kun begrænset behov for vedligeholdelse. Er du til det lidt mere sofistikerede? Vælg vores AutoFill eller AutoDilute løsninger!

LAVT TYNGDEPUNKT

LAVT TYNGDEPUNKT

M700(i) er konstrueret til både vej og mark. Takket være det lave tyngdepunkt og den ensartede vægtfordeling opfører den sig eksemplarisk på landevejen.

Individuel dysestyring

Individuel dysestyring

Individuel dysestyring er mere præcis, sænker udgifterne, øger udbyttet og hjælper med at beskytte miljøet ved at reducere over- eller underdoseing.

TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro

TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro

Med TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro er spredebommen altid, hvor den skal være for at sikre optimal dækningsgrad. Formålsdesignet hybrid-modefølere hjælper med at placere spredebommen korrekt hele tiden. Sprøjtehøjden holdes dermed konstant, afdriften bliver mindre, hastighederne højere, og føreren bliver mindre stresset.

Lukket overførselssystem forbindelse

Lukket overførselssystem forbindelse

Vores nemme adgang til ethvert lukket overførselssystem betyder, at du undgår næsten enhver kontakt med den flydende afgrødebeskyttelse. Dette muliggør, at du kan fylde og skylle bare direkte tilslutning til beholderen med en adapter, som i stort omfang anvendes af afgrødebeskyttelsesproducenter.

MODELOPLØSNINGSTANKBOMBREDDEPUMPEUDGANG

2400 l

18-33* m

280 l/min.

3200 l

18-33* m

280 l/min.

4000 l

18-33* m

280 l/min.

*Kontakt din forhandler for yderligere information