M900(i) serier

M900i Hero

Det er perfekt til din afgrøde

Tanke i tre størrelser fra 4.400 til 6.200 liter og dobbelt- eller trefløjede spredebomme fra 24 til 40 meter, og valgfri ISOBUS. M900 (i) er dit bedste valg til små korn som hvede og byg.

 

Enkle manuelle styreenheder

Enkle manuelle styreenheder

Med de enkle og driftssikre manuelle ventiler er der kun lidt, der kan gå galt, og kun begrænset behov for vedligeholdelse. Er du til det lidt mere sofistikerede? Vælg vores AutoFill eller AutoDilute løsninger!

TwinSelect

TwinSelect

At skifte dyser, når vejret kræver det, eller skifte fra at sprøjte planteværnsmidler til at sprøjte gødning, kræver kun et enkelt tryk på en knap, når du har TwinSelect. Denne mulighed kan spare tid, tilføjer større fleksibilitet og hjælper dig med altid at anvende målhastigheden uafhængigt af sprøjtehastighed.

25 cm dyseafstand

25 cm dyseafstand

Med 25 cm dyseafstand kan du sænke bomhøjden for at formindske afdriften uden at gå på kompromis med dråbespektret – opretholde en fin dråbestørrelse og minimere afdrift.

Lukket overførselssystem-forbindelse

Lukket overførselssystem-forbindelse

Vores nemme adgang til ethvert lukket overførselssystem betyder, at du undgår næsten enhver kontakt med den flydende afgrødebeskyttelse. Dette muliggør, at du kan fylde og skylle bare direkte tilslutning til beholderen med en adapter, som i stort omfang anvendes af afgrødebeskyttelsesproducenter.

 • TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro

  Med TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro er spredebommen altid, hvor den skal være for at sikre optimal dækningsgrad. Formålsdesignet hybrid-modefølere hjælper med at placere spredebommen korrekt hele tiden. Sprøjtehøjden holdes dermed konstant, afdriften bliver mindre, hastighederne højere, og føreren bliver mindre stresset.

   

  TerrainControl
 • Individuel dysestyring

  Individuel dysestyring er mere præcis, sænker udgifter, øger udbytte og hjælper med at beskytte miljøet ved at reducere over- eller underdosin.

   

  m900i skydeblok til sprøjte

MODELOPLØSNINGSTANKBOMBREDDEPUMPEUDGANG

4400 l

24-40 m

560 l/min.

5200 l

24-40 m

560 l/min.

6200 l

24-40 m

560 l/min.