R700i serien

R700i-serien

Præcis effektivitet

Med den nye R700i får du de produktivitetsfremmende og avancerede funktioner, der ellers kun findes på større modeller, i et kompakt format. Med PowrSpray-sprinklersystemet, funktioner såsom individuel dysekontrol og muligheden for at forbinde ethvert lukket overførselssystem får du bedre anvendelighed og en mere præcis sprøjtning.

Hurtig præcision

Hurtig præcision

Hurtigere påfyldning, nøjagtigere sprøjtning. Med det unikke PowrSpray™-system, som har to kredsløb, kan du fylde din sprøjte på bare syv min.1 og opnå 98 %2 nøjagtig mængdedosering. Alt bare ved at trykke på en knap.

Sikkerhed i højsædet

Sikkerhed i højsædet

Vores nemme adgang til ethvert lukket overførselssystem betyder, at du undgår næsten enhver kontakt med den flydende afgrødebeskyttelse. Dette muliggør, at du kan fylde og skylle via en direkte tilslutning til beholderen med en adapter, som i stort omfang anvendes af afgrødebeskyttelsesproducenter.

Spar og beskyt

Spar og beskyt

Individuel dysestyring giver en effektiv, præcis tildeling af afgrødebeskyttelse. Spar op til 5 % af kemikalierne til afgrødebeskyttelse - op til 6 EUR pr. hektar3. Du får maksimal udnyttelse af det elektronisk styrede system ved brug sammen med PowrSpray™.

Logisk betjening

Logisk betjening

Påfyldning, omrøring, sprøjtning eller skylning ved at trykke på en knap. Giver dig den kontrol, som du har brug for - enten fra førerhuset med den nye joystick eller med det nye Solution Command-system fra førerstationen.

Kompakt og avanceret

Kompakt og avanceret

Fuld af avancerede funktioner, som man normalt kun finder hos meget større modeller, er R700i så at sige vores mindste, store sprøjte. Og den er skabt til at give dig hurtig, præcis, højeffektiv sprøjtning under alle forhold - med succes, sæson efter sæson.

ModelSprøjtevæsketankSpredebomsbredderPumpeudgangPåfyldningskapacitet

3200 l

18-30 m

750 l/min.

600 l/min.

4000 l

18-30 m

750 l/min.

600 l/min.

1 Målt uden opspædning.

2 Nøjagtigheden på 98 % stammer fra data fra JDLink™ baseret på John Deeres stempelmembranpumpe sammenlignet med John Deeres 3" PowrSpray™ system, og det betyder, at det definerede flow opnås 98 % af tiden.

³ Med udgangspunkt i et landbrug med hvede på 500 ha og under forudsætning af en omkostning på 53 €/ha til ukrudtsmiddel plus 65 €/ha til svampemiddel (5 % x 118 € = 5,90 €/ha)