R700i-serien

R700i-serien

Præcis effektivitet

Med den nye R700i får du de produktivitetsfremmende og avancerede funktioner ved større modeller i et kompakt format. Med PowrSpray-sprinklersystemet og funktioner som individuel dysekontrol og muligheden for at forbinde ethvert lukket overførselssystem får du bedre anvendelighed og en mere præcis sprøjtning.

 

Hurtig præcision

PowrSprayTM

Fyld hurtigere, sprøjt mere nøjagtigt. Med det unikke PowrSpray™-system med 2 kredsløb kan du fylde din sprøjte på bare 7 min.1 og opnå 98%2 nøjagtig mængdedosering. Alt bare ved at trykke på en knap.

Sikkerhed i højsædet

Lukket overførselssystemforbindelse

Vores nemme adgang til ethvert lukket overførselssystem betyder, at du undgår næsten enhver kontakt med den flydende afgrødebeskyttelse. Dette muliggør, at du kan fylde og skylle ved at tilslutte direkte til beholderen med en adapter, der bruges meget af afgrødebeskyttelsesproducenter.

Spar og beskyt

Individuel dysestyring

Individuel dysestyring giver en effektiv, præcis tildeling af afgrødebeskyttelse. Spar op til 5 % af kemikalierne til afgrødebeskyttelse– - op til 1 kr. pr. hektar3. Det elektronisk styrede system når sit ultimative potentiale, når det anvendes sammen med PowrSpray™ .

Intuitiv betjening

Løsningskommando

Påfyldning, omrøring, sprøjtning eller skylning ved at trykke på en knap. Giver dig den kontrol, som du har brug for - enten fra førerhuset med den nye joystick eller med det nye Solution Command-system fra førerstationen.

Kompakt og avanceret

Kompakt og avanceret

Fuld af avancerede funktioner, som man normalt kun finder hos meget større modeller, er R700i så at sige vores mindste, store sprøjte. Og den er skabt til at give dig hurtig, præcis, højeffektiv sprøjtning under alle forhold - med succes, sæson efter sæson.

ModelSprøjtevæsketankBredder på spredebomPumpeudgang

3200 l

18-334 m

600l/min for påfyldning,
750l/min for anvendelse

4000 l

18-334 m

600l/min for påfyldning,
750l/min for anvendelse

1 Målt uden opspædning

2 Nøjagtigheden på 98 % stammer fra data fra JDLink baseret på John Deeres stempelmembranpumpe sammenlignet med John Deeres 3” PowrSpray™ system og det betyder, at det definerede flow opnås 98% af tiden”

3Med udgangspunkt i et landbrug med hvede på 500 ha og under forudsætning af en omkostning på 53€/ha til ukrudtsmiddel plus 65€/ha til svampemiddel (5%*118€ =5,90€/ha)

4Kontakt din forhandler for yderligere information