R900i-serien

R900i Hero

Udviklet til dig

Tanke i fire størrelser fra 4400 til 7500 liter og dobbelt- eller trefløjede spredebomme fra 24 til 40 meter, og med ISOBUS I base. R900i leverer topydelse i afgrøder med høj værdi som kartofler eller sukkerroer.

PowrSpray™

PowrSpray™

PowrSpray™ løsningen indbygget i R900i har et unikt 2-kredsløbssystem til hurtigere påfyldning, mere nøjagtighed, kraftig omrøring og hurtig, effektiv skylning. Direkte doseringskontrol reagerer hurtigt på hastighedsændringer eller sektionsskift for at eliminere over- og underdosering. For anvendelser med variabel mængde sker justeringen stort set med det samme.

Individuel dysestyring

Individuel dysestyring

Individuel dysestyring giver en effektiv, præcis tildeling af afgrødebeskyttelse med pletsprøjtning. Spar op til 5 % af kemikalierne til afgrødebeskyttelse– op til 1 kr. pr. hektar. Du får maksimal udnyttelse af det elektronisk styrede system ved brug sammen med PowrSpray™.

25 cm dyseafstand

25 cm dyseafstand

Med 25 cm dyseafstand kan du sænke bomhøjden for at formindske afdriften uden at gå på kompromis med dråbespektret – opretholde en fin dråbestørrelse og minimere afdrift.

TwinSelect

TwinSelect

At skifte dyser, når vejret kræver det, eller skifte fra at sprøjte planteværnsmidler til at sprøjte gødning, kræver kun et enkelt tryk på en knap, når du har TwinSelect. Denne mulighed kan spare tid, tilføjer større fleksibilitet og hjælper dig med altid at anvende målhastigheden uafhængigt af sprøjtehastighed.

  • Lukket overførselssystem-forbindelse

    Vores nemme adgang til ethvert lukket overførselssystem betyder, at du undgår næsten enhver kontakt med den flydende afgrødebeskyttelse. Dette muliggør, at du kan fylde og skylle blot ved direkte tilslutning til beholderen med en adapter, som i stort omfang anvendes af afgrødebeskyttelsesproducenter.

    Lukket overførselssystem-forbindelse
  • TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro

    Med TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro er spredebommen altid, hvor den skal være for at sikre optimal dækningsgrad. Formålsdesignet hybrid-modefølere hjælper med at placere spredebommen korrekt hele tiden –. Sprøjtehøjden holdes dermed konstant, afdriften bliver mindre, hastighederne højere, og føreren bliver mindre stresset.

    TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro

MODELOPLØSNINGSTANKBOMBREDDEPUMPEUDGANG

4400 l

24-40 m

1200 l/min til påfyldning, op til 1000 l/min til tildeling

5200 l

24-40 m

1200 l/min til påfyldning, op til 1000 l/min til tildeling

6200 l

24-40 m

1200 l/min til påfyldning, op til 1000 l/min til tildeling

7500 l

24-40 m

1200 l/min til påfyldning, op til 1000 l/min til tildeling

1 Med udgangspunkt i et landbrug med hvede og med forventetomkostninger på 53€/ha til ukrudtsmiddel og 65 €/ha til svampemiddel (5 % x 118€ = 5,90€/ha)