Tidligere ledere

Portræt af Hans Becherer

Hans Becherer

Formand og CEO

1990-2000

En årgang 1957 kandidat fra Trinity College i Hartford, Connecticut, tiltrådte Hans Becherer Deere & Company i 1962 efter at have fået en MBA fra Harvard University tidligere samme år.

Indtil begyndelsen af 1980'erne har Becherer arbejdet i en række marketing- og ledelsesstillinger i Europa, og i 1983 blev han valgt som senior underdirektør i Deers Overseas Farm and Consumer Products Division. I 1986 blev han udnævnt til administrerende underdirektør, Worldwide Farm Equipment og Consumer Products. Derefter blev han valgt som direktør og COO i 1987 og fungerede som direktør og COO fra september 1989.

I maj 1990 blev Becherer valgt som bestyrelsesformand for Deere & Company efter Robert Hansons pensionering. Becherer vægtede "ægte værdi" baseret på strategier for løbende forbedringer og global vækst.

I hans tid blev Deeres aktiviteter inden for pasningsudstyr til plæner og grunde – en del af aktiviteterne inden for landbrugsudstyr – en separat agerende afdeling. I 1991 købte virksomheden SABO, en europæisk producent af plæneklippere. To år senere rundede salget af plæne- og haveudstyr for første gang 1 milliard $.

Virksomheden blev ved med at udvide sin tilstedeværelse rundt omkring i verden og kom ind på nye markeder i Kina, Indien, Sydamerika og det tidligere Sovjetunionen. I løbet af 1990'erne fik teknologien et fast holdepunkt, og John Deere fortsatte med at styre branchen med innovationer inden for præcisionslandbrug og computerbrug.

In 1997 indledte Deere & et langsigtet forhold til Professional Golfer's Association, der yder turneringssponsorater til den årlige John Deere Classic. Den blev også PGA-tourens officielle leverandør af golfbaneudstyr, der leverede udstyr til tourens klubbaner for turneringsspillere.

Med åbningen i 1997 af John Deere Pavilion i Moline, Illinois, blev John Deere en stor aktør inden for turistbranchen. Pavilionen, der har udstyrsskærme og interaktive udstillinger, er en af statens største turistmål.

In 1999 kunne Deere & Company på verdensplan bogføre nettoomsætninger og omsætninger på 11,7 milliarder $ og en nettoindtægt på 239 millioner $. Becherer gik i pension i maj 2000.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.